Samsung C7 telefon şarj alıyor ama açılmıyor

Fouchs

Centipat
Daha fazla  
Telefon: Samsung Galaxy C7.

Telefon şarj alıyor ancak açılmıyor, ne yapmam gerekir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre kullanılmadıysa batarya boşalmıştır şarjda tutun bir süre.

Yaklaşık 1-1.5 hafta kullanılmadı deneyeceğim şimdi.

Kapatma tuşuna uzun süre basılı tutun sonra biraz bekleyip tekrar tutun. Benim de öyle bir sorunum olmuştu ve böyle çözdüm.

Kapatma tuşuna uzun süre bastıktan sonra tekrar tutun derken anlamadımda biraz daha açıklayabilir misin?

Ben anlık giden bir durum olduğunu düşündüm öyle değilmiş işe yaramayabilir. Aynı şeyi tekrarlayın diyorum yani. Benim telefonumda açılmıyor zannediyordum bir ara sonra kapalıyken telefon çaldı anlamadığım bir şekilde. Uzun süre kapatma tuşuna basılı tuttum sonra 5 10 saniye bekleyip tekrar kapatma tuşuna basılı tuttum açıldı. Ekran gitmişti benim durumumda.

Ben anlık giden bir durum olduğunu düşündüm öyle değilmiş işe yaramayabilir. Aynı şeyi tekrarlayın diyorum yani. Benim telefonumda açılmıyor zannediyordum bir ara sonra kapalıyken telefon çaldı anlamadığım bir şekilde. Uzun süre kapatma tuşuna basılı tuttum sonra 5 10 saniye bekleyip tekrar kapatma tuşuna basılı tuttum açıldı. Ekran gitmişti benim durumumda.

Şimdi bir açmayı denedim telefonda bir titreme geldi ama ekran vesaire yok yani açılmıyor.

Sanmam çünkü ekran 3 gün önce çalışıyordu tuşu bozuktu tuşu yaptırdık bugün 5 saat önce falan sadece telefoncuda denedim ekran geliyordu ama geri kapattım ve açılmadı bir daha şu an. (1-1.5 hafta kullanılmadı ama telefon)
Format atmayı dene format ekranına gircekmi bı bak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı