Uzun süre kullanılmadıysa batarya boşalmıştır şarjda tutun bir süre.
Kapatma tuşuna uzun süre basılı tutun sonra biraz bekleyip tekrar tutun. Benim de öyle bir sorunum olmuştu ve böyle çözdüm.
Ben anlık giden bir durum olduğunu düşündüm öyle değilmiş işe yaramayabilir. Aynı şeyi tekrarlayın diyorum yani. Benim telefonumda açılmıyor zannediyordum bir ara sonra kapalıyken telefon çaldı anlamadığım bir şekilde. Uzun süre kapatma tuşuna basılı tuttum sonra 5 10 saniye bekleyip tekrar kapatma tuşuna basılı tuttum açıldı. Ekran gitmişti benim durumumda.
Hocam Ekran Kırılmış Olabilir Mi?Şimdi bir açmayı denedim telefonda bir titreme geldi ama ekran vesaire yok yani açılmıyor.
Hocam ekran kırılmış olabilir mi?
Format atmayı dene format ekranına gircekmi bı bakSanmam çünkü ekran 3 gün önce çalışıyordu tuşu bozuktu tuşu yaptırdık bugün 5 saat önce falan sadece telefoncuda denedim ekran geliyordu ama geri kapattım ve açılmadı bir daha şu an. (1-1.5 hafta kullanılmadı ama telefon)
Format atmayı dene format ekranına girecek mi bir bak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.