13 mart pazartesi günü servise vermeden önce Vatan Bilgisayarla gidip görüştüm. Ürünü direk servise gönderirsem işimin hızlanacağını söylediler. Servise götürdüm. Bana bunun bir arıza olmadığını normal olduğunu ve parlaklığını kısıp öyle kullanmamı söylediler.

Normal olmadığını söyleyip ısrarcı davranınca servis kaydı açtılar. Ertesi günü servisimize bırakmış olduğunuz üründe hata bulunamadı diye mesaj aldım. Bugün gidip alıcam monitörü itiraz edicem. Ürünü değiştirtmeye çalışıcam veya para iadesi yaptırıp yeni monitör alıcam. Eğer yaptıramazsam Tüketici Hakem Heyetine gün içinde ayıplı mal bildirisi yapıcam. Görüntü yanıkları diye tabir edebildim. Servise götürdüğümde öğrendim ışık süzmesi olduğunu.

Servis bana diğer monitörlere bak hepsinde var dedi 4 teknoloji mağazası dolaştım diğer marka tüm monitörlere baktım bir tek samsunglarda rastladım bu soruna televizyonlarında bile vardı. Samsung'un bu modelindeki curvedlarda yaygın dediğin gibi. Samsung'un üst model curved monitöründe bu soruna rastlamadım. Sonuç olarak ne sorunu çözdüler nede değişim yaptılar başka yollarla sorunumu çözücem yapıcak bir şey yok. Gelişmelerden haberdar edicem.