Rehber Samsung cihazlara stock ROM kurulumu

Her cihaz için. Farklı Odin versiyonu kullanılması gerekiyor. Şeklinde, bir yazı okumuştum.
Bunu deneyimleme fırsatınız oldu mu hiç?
Gerçekten ben de yaşadım hocam.
Sanırım en stabil olan v3.13.3

Merhaba. Galaxy A30'u Android 11'den 10'a düşüreceğim. Stock ROM kullanacağım. Bu işlem IMEI'yi sıfırlar mı? Cihaz Yurt içi.

Merhaba. Galaxy A30'u Android 11'den 10'a düşüreceğim. Stock ROM kullanacağım. Bu işlem IMEI'yi sıfırlar mı? Cihaz Yurt içi.
sıfırlamaz ben yaptığımda imei sorunuyla karşılaşmadım

Merhaba. Uzun yıllar önce bu işlemi yapmıştım. Ama tam hatırlayamıyorum. Önce telefon arayüzüne girip format data diyor muyduk? Ben sadece AP yazan kısma dosya ekleyeceğim aynı sizin yaptığınız gibi.

Yoksa odinle kurarken, daha önceki yazılımı formatlamış mı oluyor?

İkisinin farkı var mı acaba?

Bir de bir yerde Oem kilidini açmaya gerek yok diye okudum. Doğru mu? Şu an bende Stock rom var ve format atıp yeniden stok kurmak istiyorum.

Stock ROM kurulurken tamamen formatlanır. Options kısmından erase NAND diyebilirsiniz. OEM kilidini geliştirici seçeneklerinden açmanız gerek. Bazı yeni cihazlarda download moduna girerken bootloader kilidinin açılmasını sorabilir.

Evet ben de böyle biliyor ve yapıyordum ama acaba değişme mi var dedim, birkaç yerde öyle yazınca. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…