Rehber Samsung cihazlarda csc nasıl değiştirilir?

Hocam konu hakkında sana da soracağım. Elimde s21 ultra 5g telefon var mısırdan alındı. Ama imei repair işleminden sonra uzun zamandır 4.5g kullanamıyorum eğer cihazın csc sini değiştirirsem 4.5g yi kullanabilirmiyim. Bilgin varsa rica ederim geri dönüş yap hocam.

Kullanırsınız.

Kullanırsınız.
Hocam hangi ülke yapmalıyım, telefon sıfırlanırmı, bu konuyu telefoncuyla konuştuğumda alakası yok falan diyordu eminsiniz değilmi.

Kullanırsınız.
Hocam rica ederim baksan mesaja ne yapmam gerektiğini sordumda ona göre birazdan yapacağım

Kullanırsınız.
ve araştırdığım kadarıyla mısır yazılımı olsada TUR csc si yaptığımda sorun olmayacaktır. Yani ben öyle anlıyorum

Son düzenleme:

Evet.

Hocam kontrol ettimde uygulamada csc değişimi MTP ve ROOT kısmında var sadece. ADB de yok

Arkadaşlar ufak bir soru sormak istiyorum elimde A34 5G var cihaz Türkiye cihazı ben csc işlemi yaptığım zaman herhangi bir yurt dışı cihazına geçiş yani imeisinin iptal olması cihazın kaçak duruma geçmesi gibi bir durum olur mu?

Hayır IMEI ile csc alakasız.

Hayır IMEI ile csc alakasız.

Cihazda 5G olup olmadıgını bilmiyorum fakat Turkcell üzerinde denediğimizde cihazın 5G olmadığı gözüküyor csc yaptığımda bu durum düzelir mi?

Bir de csc nedir tam olarak internette kesin bir cevap bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…