Rehber Samsung cihazlarda csc nasıl değiştirilir?

Hocam merhabalar, telefonum S24 FE. İnternette paylaşılan bir OneUI 8 dosyasını deneyecektim fakat paylaşılan CSC'ler arasında Türkiye yok. Bu program aracılığıyla CSC değişip dosyanın içinde paylaşılan CSC'lerden birini uygularsam sorun çözülür mü bir bilginiz var mıdır acaba?

Hocam merhaba telefonum imei1 süresi doldu ve sim2 yuvasına takmama rağmen imei2 değilde hala imei1 kullanıyor numaram. Csc bölgem ise Cho Şili olarak gözüküyor. Csc değiştirmem gerektiğini söylüyor chatgpt amerika asya bölgelerinde oluyormuş bu sorun telefonun modem(baseband) yazılımının imei eşitlemesinden dolayıymış. Bu durumda ve Türkiye cscsine geçmeyi önerir misin? Ve bunu kendim yapmayı planlıyorum serviste yaptırmak istemiyorum ücret isterler diye. Cevaplarsan çok sevinirim.

Not: Cihaz S24

CSC ile alakası yok bunun.

CSC ile alakası yok bunun.
Genel olarak csc mi değiştirmek istiyorum ama samfw tool da sadece latin amerika bölgeleri ve s. çıkıyor en güvenli şekilde turkiye ve ya avrupa cscsini nasıl indiririm video falan varsa atabilir misin rica etsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…