Samsung.com 970 EVO Plus vs Amazon.com 970 EVO Plus

268227

Kilopat
Bu iki SSD arasındaki fark nedir? Özellikler ve SSD adı aynı olduğu halde Amazon'daki görsellerde SSD üzerinde ve kutusunda daha farklı bir görünüş var. Samsung'un kendi sitesinde satılan ürünün üzerinde ise daha fazla detay ve ek yazılar mevcut.

İki linki de bırakıyorum, göz atabilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki SSD arasındaki fark nedir? Özellikler ve SSD adı aynı olduğu halde Amazon'daki görsellerde SSD üzerinde ve kutusunda daha farklı bir görünüş var. Samsung'un kendi sitesinde satılan ürünün üzerinde ise daha fazla detay ve ek yazılar mevcut.

İki linki de bırakıyorum, göz atabilirsiniz:

Alttaki linkteki satıcı Amazon Germany. Yurt dışından gönderileceği için o kadar ucuz.

2. en ucuz satıcısı İncehesap oradan alabilirsiniz.

Ayrıca D&R 1699 TL'ye satıyor.

Alttaki linkteki satıcı Amazon Germany. Yurt dışından gönderileceği için o kadar ucuz.

2. en ucuz satıcısı İncehesap oradan alabilirsiniz.

Ayrıca D&R 1699 TL'ye satıyor.
Ben Amazon'dan 1400 TL'ye satın aldım çoktan. Sadece, az önce Samsung'un kendi sitesine de bakayım dedim ve ürün görsellerinde ufak farklılıklar olduğunu gördüm. Sahte SSD muhabbeti vardı bir ara. Dedim acaba böyle bir şey mi.

Ben Amazon'dan 1400 TL'ye satın aldım çoktan. Sadece, az önce Samsung'un kendi sitesine de bakayım dedim ve ürün görsellerinde ufak farklılıklar olduğunu gördüm. Sahte SSD muhabbeti vardı bir ara. Dedim acaba böyle bir şey mi?

Yok hocam attığınız 2 satıcıda güvenli.

İncehesap'ta aynı SSD daha ucuz oradan almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı