Samsung EVO 860 vs James Donkey SSD Tercihi

Typh

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
An itibariyle Amazon'dan 305 TL'ye Samsung Evo 860 250 GB siparişi verdim. Ama James Donkey 240GB modeli İncehesap.com'da 240 TL şu an. Üstelik İncehesap'ta kara cuma indirmi başlamadı, inebilir belki de. 200 TL gibi bir fiyata inerse, Evo'yu iade edip James Donkey almalı mıyım sizce? Ürün bu: 240 GB JAMES DONKEY JD240 2.5" 560-440 MB/s SSD Disk Okuma yazma değerleri de gayet iyi gözüküyor, diğer detaylara bakmadım.
Hızı 560/500 arkadaşlar, linkte yanlış yazılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung vs James Donkey...

Mobilde olmasam (üşeniyorum) 'wowowo haram' resmini atardım.

Efsane bir SSD almak yerine eşek almak...

Evet çok mantıklı hocam. (!) Eşek falan almayın Samsung SSD'yi bırak WD'nin bile yanına yaklaşamaz bana göre.

James Eşşek Samsung'un yanından geçemez sakın böyle bir hata yapmayın.
Fiyat performans olarak değerlendirdim. 305 TL Evo 860, varsayıyorum 200 TL James Donkey'den avantajlı mıdır?

@Typh Olay okuma yazma hızıyla bitmiyor. Malzeme kalitesi, IOPS değerleri, satış sonrası destek vs. bunlar da önemli.

Kullancılar tarafından daha çok seçildiği için, daha çok ilgi gördüğü için, daha çok satıldığı için, Samsung'u tercih et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…