Herkese merhaba. Kara cuma ile bilgisayar topladım. Fiyatına aldanıp James Donkey 240GB SSD aldım. Fakat biraz bakındıkça sürpriz yumurta gibi görüyorum. Çok memnunum şimdilik ama her an bir problem çıkabilirmiş gibi hissettiriyor artık. CrystalDiskInfo ile baktığımda 100% sağlıkta olduğunu görüyorum. Ama gözüm korktu açıkçası.
Toshiba TR200 240GB olan model 240 lira.
Samsung Evo 860 250GB olan model 325 lira.
SanDisk Ultra 250GB olan model 306 lira. (Plus değil Ultra versiyon)
Açıkçası TR200 almak istiyorum fiyatından dolayı ama Samsung teknolojisi ve kalitesi de aklımı çok çeliyor. Şu an sistem SSD üzerinde kurulu. Klonlama programlarıyla olduğu gibi yeni SSD'ye geçirip şimdiki SSD'yi Steam klasörü olarak belirlemeyi düşünüyorum.
Samsung modeli al. Gerçekten kaliteli ve performansı gayet iyi. Tavsiye ederim. Oyun oynuyorsan SATA III veya M.2 farkı çok da önemli olmuyor. Hissetmezsin yani.
Şu an bulduğum en ucuz Samsung Evo 860 250GB, 307 lira. Sizce biraz daha beklesem daha fazla indirim bulur muyum hemen almalı mıyım? @painkiller@GTX660M@16986
Şu an bulduğum en ucuz Samsung Evo 860 250GB, 307 lira. Sizce biraz daha beklesem daha fazla indirim bulur muyum hemen almalı mıyım? @painkiller@GTX660M@16986
Dün akşam Amazon'da sepete ekledim. 327 liraydı. 324 oldu, 320 oldu, sabah uyanınca baktım 307 olmuş. 12 saatte 20 lira inmiş. Dövizle endeksli sanırım, ondan dolayı dedim beklesem mi diye
Dün akşam Amazon'da sepete ekledim. 327 liraydı. 324 oldu, 320 oldu, sabah uyanınca baktım 307 olmuş. 12 saatte 20 lira inmiş. Dövizle endeksli sanırım, ondan dolayı dedim beklesem mi diye
Dolar şu an düşüşte ondandır öyle küçük oynamalar. Ücreti dolar ile görüntelersen daha sağlıklı takip edebilirsin indirimleri. Böyle günlük dalgalanmalarla kafan karışır çünkü
Dolar şu an düşüşte ondandır öyle küçük oynamalar. Ücreti dolar ile görüntelersen daha sağlıklı takip edebilirsin indirimleri. Böyle günlük dalgalanmalarla kafan karışır çünkü
Amazon ile görüştüm. Bütün müşterilerimiz bunu söylüyorlar bize dedi. Dövizle endeksli değil, Amazon'un satış politikası bu dedi. En düşük gördüğünüz fiyattan satın alın dedi. Yükselip daha düşmeme ihtimali de var dedi. Alıyorum ben de şu an.