5 aydır XPG SX8200 Pro 512GB kullanıyorum. 970 Evo Plus'la birbirine çok yakınlar, neredeyse fark yok. Ne bir performans düşüşü ne bir problem yaşamadım.
Artık yeni ürünlere de şans vermeniz lazım. SX8200 Pro yurt dışında "Samsung killer" lakabıyla bilinen, çok başarılı bir ürün. Kesinlikle tavsiye ederim.
Samsung 970 evo plus bütün sistem incelemelerinde yer edindiği ve gerçekten kaliteli bir ssd olduğu için milletin aklında yer edinmiş bir ssd. Adaya xpg sx8200proyu tercih edebilirsin o da yeni ve güncel bir teknolojiye sahip ve kaliteli bir ürün içerisinden pasif soğutma bloğu çıkması da işin güzel yani
Samsung 970 evo plus bütün sistem incelemelerinde yer edindiği ve gerçekten kaliteli bir ssd olduğu için milletin aklında yer edinmiş bir ssd. Adaya xpg sx8200proyu tercih edebilirsin o da yeni ve güncel bir teknolojiye sahip ve kaliteli bir ürün içerisinden pasif soğutma bloğu çıkması da işin güzel yani
SX8200 Pro kullanıyorum. İkisi de performans olarak kafa kafaya diyebiliriz ama fiyat farkı var. Eğer bütçe sorun değilse Samsung, daha fazla çıkamıyorsanız XPG alın. Ben XPG olanı 7 aydır kullanıyorum en ufak bir şikayetim yok, canavar gibi. SX8200 Pro yabancı basında Samsung katili diye geçiyor zaten