Çözüldü Samsung Evo Plus 32GB MicroSD Kart Düşük Okuma Hızı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

213639

Kilopat
Samsung Evo Plus 32GB MicroSD kart düşük okuma hızı veriyor. Paketin üzerinde 95 MB/s yazmasına rağmen ben benchmark yaptığımda 29 MB/s okuma hızı görünüyor. Acaba ürün ayıplı mı ben anlamadım. Oysa ki orijinal almıştım ürünü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kart okuyucu darboğaz oluşturuyor muhtemelen. Farklı okuyucu ile denediz mi? Eğer sorun okuyucu da ise çözümü için 3.0 USB kart okuyucu alabilirsiniz. Birde birkaç sorum olacak benchmark testini hangi programla yaptınız? SD kartı nereden satın aldınız?

Kendim kullandığım USB kart okuyucu alternatif olarak öneririm; 3.0 USB kart okuyucu
Kart okuyucu darboğaz oluşturuyor muhtemelen. Farklı okuyucu ile denediz mi? Eğer sorun okuyucu da ise çözümü için 3.0 USB kart okuyucu alabilirsiniz. Birde birkaç sorum olacak benchmark testini hangi programla yaptınız? SD kartı nereden satın aldınız?

Kendim kullandığım USB kart okuyucu alternatif olarak öneririm; 3.0 USB kart okuyucu

Çözüm
Kart okuyucusu paketin içinden çıkan kart okuyucu ve kaliteli. Benchmark testini CrystalDiskMark programıyla yaptım. Ürünü Media Markt'tan almıştım.

Ben kartı direk laptop un kart okuyucusuna takmıştım. USB den de taktım ama sonuç yine aynı.
USB 3.0 kart okuyucusu aldım sorun çözüldü. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı