Samsung FE alınır mı?

Ben sabah 1 saat iki kulak ANC acik kullanıyorum. Sonrasinda ortalama 5ten geceye kadar falan tek kulak devam ediyorum. Sag bitince kutuya koyup sola geciyorum. 3 gun falan gidiyor.

Benim saglık sorunlarım nedeniyle sadece tek kulagımda kullanabiliyorum. Bir de siz bana gore cok yogun kullanıyorsunuz. Ama batarya saglıgı falan dusmesi hiç yok batarya eskisi gibi hâla.

Redmi Buds 6 Active ve Buds FE kullanıyorum, bana da Buds'ın batarya performansı daha zayıf geldi. Hatta daha önce QCY, Haylou, TaoTronics ve Xiaomi'nin farklı modellerini de kullanmıştım aralarında açık ara en kötü bataryaya sahip olanı diyebilirim. ANC'den çok bir şey beklememek lazım fiyatına ve tasarımına göre yeterli ancak bir kafa üstü kulaklık ANC'si ile kıyaslarsak elbette zayıf kalır.

Redmi serisi şarj olarak kesin daha ustun. Buds 3 Pro, Buds FE'yi cebine koyar. Gerek hizli şarj olarak gerek sure olarak. Ben kulakligin sarji bitince kutuya koyuyordum 3 dakikaya %10u geciyordu. ANC olarak memnunum ben.

Konu sahibi mute yemiş olabilir mi? Ya da bırakıp gitti.

Birakmis gibi duruyor. Son etkinlik 13dk once. Konuda 13dk once.

Benim saglık sorunlarım nedeniyle sadece tek kulagımda kullanabiliyorum. Bir de siz bana gore cok yogun kullanıyorsunuz. Ama batarya saglıgı falan dusmesi hiç yok batarya eskisi gibi hâla.

Gecmis olsun. Evet yogun kullanıyorum o yuzdendir. Ancak gectigim kulakliga gore kotu diyebilirim.

@Mortis06 @627331 sizde hiç telefonu cebinize falan koydugunuzda ses kesilmesi vs yasandi mi?

Gecmis olsun. Evet yogun kullanıyorum o yuzdendir. Ancak gectigim kulakliga gore kotu diyebilirim.

@Mortis06 @627331 sizde hiç telefonu cebinize falan koydugunuzda ses kesilmesi vs yasandi mi?

Teşekkürler. Bende onceden Haylou GT serisinden bir kulaklık kullanıyordum ona gore sarjı kotuydu.
Hayır. İlk aldıgımda telefonum generaldi ve onda bile oyle sorunla karsılasmadım. Şu an S22 kullanıyorum ve kesinlikle hem daha kolay baglanıyor hem daha iyi ses veriyor gibi geliyor bana.

Hocam ses kesilmesi durumu cihazdan ziyade telefon kaynaklı da olabiliyor, bir iki defa dışarıda iken yaşadım ancak civarda çok fazla BT cihaz olursa araç vs o zaman da bu tarz kulaklıklar ile bağlantı etkilenebiliyor.

Hocam ses kesilmesi durumu cihazdan ziyade telefon kaynaklı da olabiliyor, bir iki defa dışarıda iken yaşadım ancak civarda çok fazla BT cihaz olursa araç vs o zaman da bu tarz kulaklıklar ile bağlantı etkilenebiliyor.

Ben herhalde her gün yasiyorum. M34 var. BT v5.3

Teşekkürler. Bende onceden Haylou GT serisinden bir kulaklık kullanıyordum ona gore sarjı kotuydu.
Hayır. İlk aldıgımda telefonum generaldi ve onda bile oyle sorunla karsılasmadım. Şu an S22 kullanıyorum ve kesinlikle hem daha kolay baglanıyor hem daha iyi ses veriyor gibi geliyor bana.

O zaman bir garantiye gondersem mi acaba ben?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı