Hokkabaz Gibiyim
Hectopat
Evet şuan kullanıyorum. Kaç piksel yazması lazım? Bu şekilde yazıyor.Sanırım monitörü satın aldınız doğru mu ? Evetse görüntü ayarlarından bakabilirsiniz.
Evet şuan kullanıyorum. Kaç piksel yazması lazım? Bu şekilde yazıyor.Sanırım monitörü satın aldınız doğru mu ? Evetse görüntü ayarlarından bakabilirsiniz.
Evet hocam şuan 2K'da kullanıyorsunuz monitörü.Evet şuan kullanıyorum. Kaç piksel yazması lazım? Bu şekilde yazıyor.
| 2K (QHD) | 1440p | 2560 x 1440 |
Monitör iyi bir cihaz mı? Aldığımda değer mi?Evet hocam şuan 2K'da kullanıyorsunuz monitörü.
2K (QHD) 1440p 2560 x 1440
Monitör iyi bir cihaz mı? Aldığımda değer mi?
Alıştım monitöre. Kurmam gereken bir yazılım varmı? Yada monitörün kendi ayarlarından bir değişiklik yapmama gerek varmı?Tabii ki iyi hocam. Hele ki fiyatını göre en iyi cihazlardan. 32 inç sizi rahatsız etmiyorsa hiç problem yok. Sanırım üstteki mesajıma biraz takıldınız büyük olması iyi olmuyor diye. Onu şu sebeple söyledim oyun için değildir çünkü daha fazla alana göz yorarsınız. Ama sizi rahatsız etmiyorsa ne mutlu![]()
Renk ayarlarını kendi zevkinize göre düzenleyebilirsiniz.Yazılım kısmında sanırım samsungun kendi sitesinde usb yazılım güncelleme vardı.Ona bir bakarsınız,başka birşey olacağını sanmıyorum.Alıştım monitöre. Kurmam gereken bir yazılım varmı? Yada monitörün kendi ayarlarından bir değişiklik yapmama gerek varmı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.