Merhaba arkadaşlar, şu an kullandığım monitörüm zamanında param yetmediği için FHD almıştım. Şu an 2K monitör almayı düşünüyorum. Ekran kartım RTX 4070. Ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynadığım için tercihim 2K. Aktif monitörümün altında çizgiler ve karıncalanmalar mevcut. Bunu yan ekran olarak kullanıp aşağıya koyacağım linkteki ekranı almayı düşünüyorum. Size danışmak istedim. Alternatifiniz varsa, bütçeden fazla uçmamak üzere tavsiye bekliyorum.
Bir de hocam merakımdan soruyorum neden 2K 360 Hz istiyorsunuz ki? 360 Hz gereksiz fazla bana göre. O ekran kartına 2K 240 Hz veya 180 Hz falan cuk diye oturur.
Teşekkür ederim ayrıca bu yanma meselesi için bir fikriniz var mı acaba woled teknolojisi olan monitörlere yönelin diye okumuştum ne diyorsunuz buna acaba eğer ki öyleyse biraz daha bekleyip özellikle ASUS'da varmış bu woled özelliği beklemeli miyim yoksa endişe edecek bir şey yok mu?
Teşekkür ederim ayrıca bu yanma meselesi için bir fikriniz var mı acaba woled teknolojisi olan monitörlere yönelin diye okumuştum ne diyorsunuz buna acaba eğer ki öyleyse biraz daha bekleyip özellikle ASUS'da varmış bu woled özelliği beklemeli miyim yoksa endişe edecek bir şey yok mu?