Samsung G6 OLED alınır mı?

Classen

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7500F
Gigabyte B650M S2H
GoodRam IRDM 2x16 32GM 6400Mhz RAM
RTX 4070 Eagle OC
MLD M500 ULTRA 500 GB SSD
650W PSU
DeepCool LT 520 Sıvı Soğutma
Meslek
Serbest Meslek Erbabı
Merhaba arkadaşlar, şu an kullandığım monitörüm zamanında param yetmediği için FHD almıştım. Şu an 2K monitör almayı düşünüyorum. Ekran kartım RTX 4070. Ağırlıklı olarak hikayeli oyun oynadığım için tercihim 2K. Aktif monitörümün altında çizgiler ve karıncalanmalar mevcut. Bunu yan ekran olarak kullanıp aşağıya koyacağım linkteki ekranı almayı düşünüyorum. Size danışmak istedim. Alternatifiniz varsa, bütçeden fazla uçmamak üzere tavsiye bekliyorum.

Son düzenleme:
Hocam monitör 240Hz neden link kaybolup yerine yazı gelmiş anlamadım yeniliyorum müsadenizle.

Alınır hocam. Monitör gayet başarılı.

Teşekkür ederim ayrıca bu yanma meselesi için bir fikriniz var mı acaba woled teknolojisi olan monitörlere yönelin diye okumuştum ne diyorsunuz buna acaba eğer ki öyleyse biraz daha bekleyip özellikle ASUS'da varmış bu woled özelliği beklemeli miyim yoksa endişe edecek bir şey yok mu?

Teşekkür ederim ayrıca bu yanma meselesi için bir fikriniz var mı acaba woled teknolojisi olan monitörlere yönelin diye okumuştum ne diyorsunuz buna acaba eğer ki öyleyse biraz daha bekleyip özellikle ASUS'da varmış bu woled özelliği beklemeli miyim yoksa endişe edecek bir şey yok mu?
Bence endişe edicek bir şey yok hocam monitörü alabilirsiniz.

Hocam 7/24 açık tutmuyorsan sıkıntı yok monitör eğer gün içinde belli bir süre kapalı kalırsa sıkıntı çıkarmaz.

Anladım arkadaşlar ilgilendiğiniz için teşekkür ederim Samsung G6 modelinde karar kıldım alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı