Samsung G65b alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba, ASUS VG27AQZ 2K 165Hz monitöre sahibim. Genellikle CS2 gibi rekabetçi FPS oyunları oynadığımı fark ettim. Bu sebeple 240 Hz ve üzeri bir monitör bakıyorum. Samsung G65b modeli uzun zamandır radarımda ve şu anda 9 bine kadar düşmüş durumda. IPS panelden VA panele geçmiş olacağım ama çoğu kişinin yaptığı hatayı yapıp dar bir açıdan bakmıyorum bu konuya. 1ms GtG ve 240Hz ile beni memnun edeceğini düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir? Olumsuz anlamda ne yaşayabilirim bu değişiklikte? Fikirlerinizi merak ediyorum. Sipariş geçeceğim caydırıcı bir sebep yoksa.

Merhaba, ASUS VG27AQZ 2K 165Hz monitöre sahibim. Genellikle CS2 gibi rekabetçi FPS oyunları oynadığımı fark ettim. Bu sebeple 240 Hz ve üzeri bir monitör bakıyorum. Samsung G65b modeli uzun zamandır radarımda ve şu anda 9 bine kadar düşmüş durumda. IPS panelden VA panele geçmiş olacağım ama çoğu kişinin yaptığı hatayı yapıp dar bir açıdan bakmıyorum bu konuya. 1ms GtG ve 240Hz ile beni memnun edeceğini düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir? Olumsuz anlamda ne yaşayabilirim bu değişiklikte? Fikirlerinizi merak ediyorum. Sipariş geçeceğim caydırıcı bir sebep yoksa.
Alınır. Va olmasına rağmen renk kalitesi ve performansı IPS kalitesinde + Kontrast oranı yüksek.

Değer mi peki bu değişikliğe ?
Eğer satıp alacaksan değer ama zaten 2K bir monitörün varken 1 tane daha 9000TL para verip almayı gereksiz buluyorum açıkcası.

165HZ ve 240hz arası farkı hissedersin ama aşırı bir fark olmaz. 10 BİN TL farka 1-2 model üst ürüne geçmişsin hissiyatı verir. O yüzden ben olsam elimdeki monitörü satıp alırdım veya aldıktan sonra satardım. 2. bir monitör istersem de 1080p ufak bir monitör alıp kullanırdım 3000TL'ye max bulursun zaten.

Merhaba. Bende Asus Rog Strix XG27ACS modeline bakıyordum da bu Samsung modele denk geldim. İPS ekrandan geçince bariz fark yaşadınız mı? Aktif olarak fifa oynuyorum, Ghosting i en aza indirmek istiyorum.

Merhaba, kullanmış olduğum ASUS VG27AQZ modelinden kontrastı daha zengin tepkime süresi hissedilir derecede daha iyi geldi. Ghosting ve genel görüntü kalitesinde de olumsuz bir deneyimim olmadı. Yani geçişten gayet memnunum. ASUS'un çok kaliteli bir monitör olduğunu söylemeden geçmeyeyim yine de, hakkını yememek lazım.

Merhaba, kullanmış olduğum ASUS VG27AQZ modelinden kontrastı daha zengin tepkime süresi hissedilir derecede daha iyi geldi. Ghosting ve genel görüntü kalitesinde de olumsuz bir deneyimim olmadı. Yani geçişten gayet memnunum. ASUS'un çok kaliteli bir monitör olduğunu söylemeden geçmeyeyim yine de, hakkını yememek lazım.
Cevap için teşekkür ederim. Amazon'da aldığınız satıcı hangisiydi acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı