Samsung G65B alınır mı?

detonekedi

Picopat
Daha fazla  
Hocam herkese iyi günler, G65B'yi almayı şiddetle düşünüyorum, FPS oyunları oynuyorum bayağı bir araştırmadan sonra buna karar kıldım gibi, diğerlerinde çok sorunlar vs var benim de monitör konusunda canım çok yandı. Öncelikle alınır mı? Daha sonrasında hangi siteden alsam en az sorunla karşılaşırım, siteler arası fiyat farkı da var, en mantıklı Samsung'un kendi sitesinden almak gibi.

Hocam herkese iyi günler, G65B'yi almayı şiddetle düşünüyorum, FPS oyunları oynuyorum bayağı bir araştırmadan sonra buna karar kıldım gibi, diğerlerinde çok sorunlar vs var benim de monitör konusunda canım çok yandı. Öncelikle alınır mı? Daha sonrasında hangi siteden alsam en az sorunla karşılaşırım, siteler arası fiyat farkı da var, en mantıklı Samsung'un kendi sitesinden almak gibi.

Ben de Samsung'un kendi sitesinden aldım, kutudan çıkar çıkmaz 2 tane ölü piksel fark ettim. Değişim talep ettim, bir görevli geldi baktı ama “5'ten az ölü piksel olduğu için değişim ya da servislik durum yok” dedi. Açıkçası pek hoşuma gitmedi, ben de 14 gün içinde cayma hakkımı kullanıp iade ettim. Değişim konusunda çok katılar ama iade sürecinde hiç sorun yaşamadım. Bilginiz olsun.

Sadece FPS oyunları mı oynuyorsunuz?
%90 ağırlıklı olarak valorant cs go pubg rainbow fifa

Ben de Samsung'un kendi sitesinden aldım, kutudan çıkar çıkmaz 2 tane ölü piksel fark ettim. Değişim talep ettim, bir görevli geldi baktı ama “5'ten az ölü piksel olduğu için değişim ya da servislik durum yok” dedi. Açıkçası pek hoşuma gitmedi, ben de 14 gün içinde cayma hakkımı kullanıp iade ettim. Değişim konusunda çok katılar ama iade sürecinde hiç sorun yaşamadım. Bilginiz olsun.
o nasıl iştir ya, yetkili evinize kadar gelip monitöre mi baktı ? baya etkiler beni bu tutum , zaten iade vs bir daha ugrasmamak ıcın duzgun bı monıtor arastırıyorum aylardır saçıma aklar dustu

%90 ağırlıklı olarak Valorant CS:GO PUBG Rainbow FIFA.

O nasıl iştir ya, yetkili evinize kadar gelip monitöre mi baktı? Bayağı etkiler beni bu tutum, zaten iade vs bir daha ugrasmamak ıcın duzgun bir monıtor arastırıyorum aylardır saçıma aklar dustu.

Bu daha mantıklı o zaman. G65B VA olduğu için az da olsa Black smearing var. Hem FPS için kavisli pek iyi olmaz bence. G65B FPS için iyi de %90 FPS oynayan biri için IPS daha mantıklı olur.

UFO testleri ile göstereyim.

ASUS:

IMG_3049.jpeg

Samsung:

IMG_3050.jpeg

Samsung çok hızlı ama, VA olmasından ötürü Black smearing az da olsa var. Fark etmeniz düşük bir ihtimal ama, madem %90 FPS oynuyorsunuz ona göre bir model seçin. Black smearing ufonun yanındaki siyah iz oluyor. Hareket halinde olan bir durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki gibi belli olmaz ama, örnek için bakabilirsiniz.

Alternatif bu monitörde olabilir. 180hz ama, hareket performansı bayağı iyi.
IMG_3051.png

Son düzenleme:
Bu daha mantıklı o zaman. G65B VA olduğu için az da olsa Black smearing var. Hem FPS için kavisli pek iyi olmaz bence. G65B FPS için iyi de %90 FPS oynayan biri için IPS daha mantıklı olur.

UFO testleri ile göstereyim.

ASUS:

Eki Görüntüle 2495539

Samsung:

Eki Görüntüle 2495540

Samsung çok hızlı ama, VA olmasından ötürü Black smearing az da olsa var. Fark etmeniz düşük bir ihtimal ama, madem %90 FPS oynuyorsunuz ona göre bir model seçin. Black smearing ufonun yanındaki siyah iz oluyor. Hareket halinde olan bir durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki gibi belli olmaz ama, örnek için bakabilirsiniz.

Alternatif bu monitörde olabilir. 180hz ama, hareket performansı bayağı iyi.
Eki Görüntüle 2495545

hocam öncelikle ,emeğiniz için çok teşekkür ederim.taban şartlarım 165hz / 2k / 27" ti , zaten ona göre asus un 2 tane monitörünü atmışsınız.Samsungdan önceROG strix i araştırdım olanda ışık sızması çok oluyormuş, tuf olanı da bir araştırayım , öneriye yardıma o kadar ihtiyacım var ki anlatamam , şu zamana kadar araştırıyorum ama biri överken biri gömüyor , insan gelgitte kalıyor.

Hocam öncelikle, emeğiniz için çok teşekkür ederim. Taban şartlarım 165Hz / 2K / 27" Ti, zaten ona göre ASUS'un 2 tane monitörünü atmışsınız. Samsung'dan öncerog STRIX'i araştırdım olanda ışık sızması çok oluyormuş, TUF olanı da bir araştırayım, öneriye yardıma o kadar ihtiyacım var ki anlatamam, şu zamana kadar araştırıyorum ama biri överken biri gömüyor, insan gelgitte kalıyor.

Her monitörle alakalı olumsuz yorum bulmak mümkün. Önemli olan inceleme verileri ve kronik bir sorun olup olmadığı. VG27AQML1A inceleme verileri doğrultusunda kaliteli bir model.

Her monitörle alakalı olumsuz yorum bulmak mümkün. Önemli olan inceleme verileri ve kronik bir sorun olup olmadığı. VG27AQML1A inceleme verileri doğrultusunda kaliteli bir model.
hocam sistemimden de kısa bir özet geçeyim , nvidia 3060 , ryzen 5 5500 mevcut sistemimde aklınıza başka öneri vs gelirse hiç kaçırmam dinlerim . VG27AQML1A limiti biraz aştı açıkçası ama indirim kovalamaya çalışıyorum , 11bin bütçem var .

Hocam sistemimden de kısa bir özet geçeyim, NVIDIA 3060, Ryzen 5 5500 mevcut sistemimde aklınıza başka öneri vs gelirse hiç kaçırmam dinlerim. VG27AQML1A limiti biraz aştı açıkçası ama indirim kovalamaya çalışıyorum, 11bin bütçem var.

3060 için 2K ağır kaçar ama, ileride upgrade yaparım diyorsanız şunu alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı