Samsung G65B ayarları nasıl olmalı?

Hayir bu arkadaşın yaptiği Samsung'un bir tane OLED monitörü ben yaptığımda parlaklıktan bir şey görünmüyordu.

Hocam vallahi yaptım güzel gibi duruyor yani çok anlamıyorum bu işlerden oyun içi de güzel şu videoda da denedim bal falan gayet gerçekçi ve güzel gözüküyordu tabii parlaklığı kıstım oyuna göre değiştiğiriyorum mesela War Thunder da 32 de RDR de 50 de gibi.

Hocam telefonla çekip örnek görüntü atabilme ihtimaliniz var da bende bir değişik duruyor.

Hocam telefonla çekip örnek görüntü atabilme ihtimaliniz var da bende bir değişik duruyor.

Hocam böyle yani ama siz deyince fark ettim sanki renkler çok canlı değil gibi onun dışında iyi ama.

Dosya Ekleri

• IMG_20250712_215128.jpg
    265,6 KB · Görüntüleme: 52
Hocam böyle yani ama siz deyince fark ettim sanki renkler çok canlı değil gibi onun dışında iyi ama.

Renkler için internette bu monitöre özel icm profilleri var isterseniz atayım RDR2'de bende devamlı tam ekrnadan atiyor sizde de olabilir ekran renklerin canlılıgı için parlaklıgı konstartı fulleyip konstrat iyileştiricsini düşük ya da yükseki seçip Windows ve ekranda HDR'i açabilirsiniz oyunda içinde de RDR için özel HDR ayari var ama tam ekrandan attiğinda HDR'da kapaniyor onu kontrol edin.

En azından ben bu ayarları yapınca ekranin canlılığı arttı.

Teşekkürler hocam biraz saat geç oldu yazmayı unutmuşum. Dediğiniz gibi kontrastı fullemedim fakat kontrast iyileştiricisini düşükde açıp parlaklığı hafif kıstım gayet güzel oldu. HDR açıktı zaten. Yardımınız için teşekkür ederim tam ekrandan atma gibi bir durum yok gibi hocam Windows tuşuna basarsam anca pencereli tam ekran yapıyor ama yine aynı yanı tamamen full ekran RDR 2 gözüküyor sizle ilgili bir problem olabilir belki. İyi akşamlar dilerim.

Hocam benim eski monitörümde HDR olmadigi icin dikkat etmemistim ama PC'yi aldığımdan beri ne zaman RDR açsam otomatik olarak tam ekrandan atiyor ve HDR kullanamyiorum oradan fark ettim sizde görüntüde bir degisiklik hissederseniz hemen ayarlardan kontrol edin diye dedim hayırlı olsun.

Anladım hocam bende öyle bir sorun olmuyor gibi sizle alakalı olabilir. Bir şey soracağım son kez RDR 2 oynarken böyle geceleri ve adamı öldürdüğümüzde kill cam geliyor ya o zaman böyle ekranda karıncalanma gibi görüntü oluşuyor nedenini biliyor musunuz acaba? Karanlık yerlerde oluyor genelde.

Bende olmuyor bilmiyorum karsilasmadim daha önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…