Bende olmuyor bilmiyorum karsilasmadim daha önce.
Hocam icm profillerini atma şansınız var mı bir göz atayım.
Bende olmuyor bilmiyorum karsilasmadim daha önce.
Hocam icm profillerini atma şansınız var mı bir göz atayım.
Ve.
Samsung'un ve ritingsin var ihtiyaciniza gore kullanabilirsiniz.
Samsung icm
İndirdikten sonra indirdigniz konuma gidin orada icm uzantili dosya var sonra ren yonetimi diye aratin windowsda sonra ekle deyip ekleyin ve varsayilan yal deyin.
Ritings icm
Bu da ritingsin aynisini bunun içinde yapin gozununuze guzel geleni secebilirsiniz.
Peki hocam çok teşekkür ederim bunu yapınca Samsung'un monitörün renk ayarları bu adamların yaptığı gibi olacak değil mi? Gerçekten yardımınız için tekrardan teşekkür ederim.
Yani en azindan ben ritingsi kullanıyorum guzel duruyor içinize sinmezse NVIDIA'nin cobtrol panelinden krndi ayarinizida yapabilirsiniz ben OSD monitorde mesela renk olarak maviyi kullanıyorum sizde kendinizi uygun olan Control panelinden veya isdiden seçebilirsiniz sağ olun hayirli akşamlar.
Burada da var. Hem İCC profili hemde bir kaç ayar için öneri yapıyor videoda. İCC için videonun açıklama kısmına bakın.Yani en azindan ben ritingsi kullanıyorum guzel duruyor içinize sinmezse NVIDIA'nin cobtrol panelinden krndi ayarinizida yapabilirsiniz ben OSD monitorde mesela renk olarak maviyi kullanıyorum sizde kendinizi uygun olan Control panelinden veya isdiden seçebilirsiniz sağ olun hayirli akşamlar.
Kral çok teşekkür ederim. Ayarları yapmadan RDR 2 RDR2 ydi senin ayarları yaptım gerçek hayata döndü kralsın emeğin için tekrardan teşekkür ederim.
Vay be birinin işine yaramasına sevindim, hal bu ki konunun başlığındaki monitör modelini karıştırıp boşuna yazmıştım.
Hocam doğru ayarları bulabildiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.