Samsung G65B görüntü ayarları nasıl olmalı?

Daha fazla  
Arkadaşlar selam, bu monitörle alabileceğim en iyi görüntüyü alabilmek için ayarları nasıl yapmalıyım sizce? Şu an oyun modu açık ve Windows üzerinden HDR açık. Renkler sanki biraz soluk ekran da çok parlak gibi geldi ama bilemedim, sizce nasıl olmalı? Ayrıca AMD'de değiştireceğim ayarlar ne olmalı bende şu an sadece global oyun deneyimi kısmında kalite kısmı seçili.

Ayrıca oyun Motion Plus ayarı ve oyun HDR ayarları deaktif ve gri gözüküyor bunun sebebini bilen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDR açınca kontrast ile oynamak gerekiyor, o da yapay bir görüntü yapıyor. Ben uzunca bir müddet kontrastı fulleyip HDR açık kullandım daha sonra SDR'ye geçtim.

HDR, masaüstünde görüntüyü kötü yapar bu normal bir durum. Oyunlarda ve filmlerde HDR hissedilir tabii iyi implement edildiyse ve tabii ki ayarlarınız iyiyse. Örnek olarak PS5'de HDR çoğunlukla eğer Sony TV'ye sahip değilseniz berbat gözükür.

Şu anki ayarlarım: Kontrast iyileştirici: kapalı, yerel karartma: kapalı, ekran kartı sürücüsünden kontrast'ı +5-10 gibi değere çekebilirsiniz.

Vallahi renklerden bende çok şikayetçiydim. İade ettim herhangi bir IPS monitör G65B'den daha güzel bir görüntü veriyor bana kalırsa.

Bu attığım konuyu ben açtım bir bak istersen.

HDR açınca kontrast ile oynamak gerekiyor, o da yapay bir görüntü yapıyor. Ben uzunca bir müddet kontrastı fulleyip HDR açık kullandım daha sonra SDR'ye geçtim.

HDR, masaüstünde görüntüyü kötü yapar bu normal bir durum. Oyunlarda ve filmlerde HDR hissedilir tabii iyi implement edildiyse ve tabii ki ayarlarınız iyiyse. Örnek olarak PS5'de HDR çoğunlukla eğer Sony TV'ye sahip değilseniz berbat gözükür.

Şu anki ayarlarım: Kontrast iyileştirici: kapalı, yerel karartma: kapalı, ekran kartı sürücüsünden kontrast'ı +5-10 gibi değere çekebilirsiniz.

HDR' ı kapattım, parlaklığı biraz açtım böyle de biraz karanlık gibi sanki, çok takıntılı değilim aslında böyle şeylere ama yine de almışken alabileceğim en iyi görüntüyü alayım istiyorum. Sizin konuyu görmüştüm ona yakın yaptım ayarları ben de. AMD ayarlarında bilginiz var mı?

HDR' ı kapattım, parlaklığı biraz açtım böyle de biraz karanlık gibi sanki, çok takıntılı değilim aslında böyle şeylere ama yine de almışken alabileceğim en iyi görüntüyü alayım istiyorum. Sizin konuyu görmüştüm ona yakın yaptım ayarları ben de. AMD ayarlarında bilginiz var mı?
Adrenalin'de kontrast ayarları vardı biraz yükseğe çekebilirsiniz. Ek olarak, HDR'de tepe parlaklık 600'lere kadar çıkıyor ancak SDR'de parlaklık biraz düşük olması normal fakat canlı sahnelerde 450'leri buluyor. Masaüstündeki görüntüye çok takılmayın derim ben, 4K videoda veya oyunlarda denemenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı