Samsung G65B monitörde ölü pixel çıktı

Hocam o zaman iptal ediyorum ya şimdi direk iadeyi şimdi tam da onu konuşuyorduk da şimdi bir de üstüne ekleyip alsam belki de daha fazla ölü pikselli gelecek.

Hocam o zaman iptal ediyorum ya şimdi direk iadeyi şimdi tam da onu konuşuyorduk da şimdi bir de üstüne ekleyip alsam belki de daha fazla ölü pikselli gelecek.

He o da var tabii ki hocam yani sizi kötü yönendirmeyeyim tabii ki de yani bende 3 tane falan var ekranın yanında yani oyun oynarken belli bile olmuyor siz bilirsiniz ama. Ortada değilse çok kafaya takmayın bence çünkü bende öğrenci indirimi ile aldım 10'a yaklaşık ve bu fiyata bir daha zor gibi yani. İyi aksamlar dilerim hocam vallahi sizin kararınız ama bende 3 tane falan olmasına rağmen etmeyeceğim çok büyük ihtimal.

Hocam ölü pikselin yeri o kadar gözükmüyor ki ilk test yaptığımda görmemiştim ama sorun olan yayılma olayı eğer yayılırsa tekrar iade hakkı doğuyor mu 14 gün geçse de.

Hocam ölü pikselin yeri o kadar gözükmüyor ki ilk test yaptığımda görmemiştim ama sorun olan yayılma olayı eğer yayılırsa tekrar iade hakkı doğuyor mu 14 gün geçse de.

Hocam yayılma hakkında çok bir bilgim yok umarım yayılmaz yani yayılırsa da 5 pixeli geçtiği için garanti hakkı doğmuyor mu bilmiyorum vallahi o kısmı biraz şans hocam ben yine de iade etmeyeceğim. Tekrar iade hakkı doğacağını zannetmiyorum ama araştırın yine de ben düşüncemi söyledim.

Hocam bir de ben gönderirken hani montaj kısmında ayrı gelen başlık var ya asıl kol gibi başlık onun 4'lü vidasının 1I kalmış şimdi masada gördüm iade iptal olur mu acaba?

Hocam bir de ben gönderirken hani montaj kısmında ayrı gelen başlık var ya asıl kol gibi başlık onun 4'lü vidasının 1I kalmış şimdi masada gördüm iade iptal olur mu acaba?

Zannetmiyorum iptal olacağını çok düşük ihtimal.

Bennimde elimde bugün geçti 5 ölü piksel vardı iade ettim.

Değişim yapmadın mı hocam sen.

Değişim artık çoğu sitede kalmadı ki zaten iade var değişim ibaresi görmüyoruz. Değişime servisler karar veriyor. Ölü pikselin tamiri olmaz ayrıca.

Nereye sordunuz ve bu cevabı aldınız hocam

Son düzenleme:

Değişim yapılmıyormuş Amazon'da artık iade ettim. Alacaktım tekrar bin TL zam geldi

Samsung'a sordum direk müşteri hizmetlerine.

Ben tekrar sipariş veriyorum. Gönderdiğim iadeyi Amazon umarım alır 5 ölü piksel vardı

916 TL zam gelmişti ürüne. İade onaylanınca kupon olarak vereceklermiş çok iyi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…