Samsung G65B monitörde ölü pixel çıktı

Aynen hocam şimdi bir siteden karşılaştırdım bütün özellikleri aynı bir tek dediğiniz gibi birisi 2025KEN diğeri 23. özellikleri aynı gibi belki bir hatayı cözmüşlerdir scanline problemi gibi. İade etsem mi bilemedim vallahi daha kötü gelme şansı da var ölü pixel olarak çok uğraşmak da istemiyorum. Bilemedim vallahi.

Ölü piksel şans işide Amazon'dan eski modeli aldım ikisinde de scanline yoktu. 1 2 saat kullandım oyuna girdim sorun görmedim sonradan mı çıkar yoksa ilk başta mı bilmiyorum.

Samsung Odyssey G6 27" LS27BG652EUXUF Monitör burda yorumlarda yazmış scanline vardı güncellemeden sonra olmadı diye 2023 model olan monitör bu.

Ölü piksel şans işide Amazon'dan eski modeli aldım ikisinde de scanline yoktu. 1 2 saat kullandım oyuna girdim sorun görmedim sonradan mı çıkar yoksa ilk başta mı bilmiyorum.

Hocam başta bende de yoktu fakat sonra çok küçük oldu gibi ama 120 Hz'e çekince bayağı bayağı düzeldi yani örnek olarak 240 Hz ile GoW oynarken lavda böyle çok hafif çizgi çizgi oluyordu 120 Hz alınca düzeldi gibi yani.

Samsung Odyssey G6 27" LS27BG652EUXUF Monitör burada yorumlarda yazmış scanline vardı güncellemeden sonra olmadı diye 2023 model olan monitör bu.

Anladım hocam benimki aldığımda direk son sürüm olarak güncel gözüküyordu ona rağmen çok küçük var gibi ama bilemiyorum.

Hocam başta bende de yoktu fakat sonra çok küçük oldu gibi ama 120 Hz'e çekince bayağı bayağı düzeldi yani örnek olarak 240 Hz ile GoW oynarken lavda böyle çok hafif çizgi çizgi oluyordu 120 Hz alınca düzeldi gibi yani.

Anladım hocam benimki aldığımda direk son sürüm olarak güncel gözüküyordu ona rağmen çok küçük var gibi ama bilemiyorum.

Evet kurarken güncelleme yapıyor ilk başta. Ben yeni model stoğu bekleyeceğim.

GoW'da sorun olan monitörü nereden almıştınız hocam iade ettiniz mi?

Samsung hocam kendi sitesinden öğrenci indirimi ile almıştım iade etmedim rahatsız edecek kadar değil çok minimal 120 Hz alınca düzeldi zaten ama yarın bakacağım belki iade edebilirim çok kararsız kaldım ama etmeyeceğim gibi.

GoW'da sorun olan monitörü nereden almıştınız hocam iade ettiniz mi?

Hocam şimdi siz sorunca aklıma takıldı da sizce scanline problemi var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20250706_164155.jpg
    IMG_20250706_164155.jpg
    354 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20250706_164134.jpg
    IMG_20250706_164134.jpg
    343 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
650 stoğu bitmiş. 652 olan model 2023 yılında çıkmış model. 650 olan 2025. farkını bilmiyorum varsa eğer.
Bu söylenti nereden çıktı bilmiyorum ama benim araştırmalarıma göre bu bilgi yanlış, 652 olan yeni model.

Amazon UK sitesindeki 650'li model 2023'den beri satışta LS32BG650EUXXU model numarasıyla, archive.org'dan teyit edebilirsiniz.

Ayrıca Samsung benim de sahibi olduğum M7 serilerindeki isimlendirmesinde:

• LS43DM700 olanlar eski seri
  • LS43DM702 olanlar yeni seri

Yani model numarası artarak gidiyor yeni serilerde, azalarak değil.

Bu söylenti nereden çıktı bilmiyorum ama benim araştırmalarıma göre bu bilgi yanlış, 652 olan yeni model.

Amazon UK sitesindeki 650'li model 2023'den beri satışta LS32BG650EUXXU model numarasıyla, archive.org'dan teyit edebilirsiniz.

Ayrıca Samsung benim de sahibi olduğum M7 serilerindeki isimlendirmesinde:

• LS43DM700 olanlar eski seri
  • LS43DM702 olanlar yeni seri

Yani model numarası artarak gidiyor yeni serilerde, azalarak değil.
Hocam epey.comda da 650 2025 yazıyor.

Yanlış girmişlerdir bilgileri.
Yapay zekaya sordum senin dediğini dedi.

| Model | Çıkış/Yayın Yılı | Durum |
| ------------------------------- | --------------------- | ------------------- |
| LS27BG652EUXUF (S27BG652EU) | 2024 (kılavuz tarihi) | Eski revizyon |
| LS27BG650EUXUF (S27BG650EU) | 2025 (güncel kılavuz) | Daha yeni model |

Şimdi de böyle diyor :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı