Samsung Galaxy A10 stock ROM nasıl kurabilirim?

• Konuyu başlatan T1xon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 3.169

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Stock ROM kurma konusunda pek bir şey bilmiyorum cihazıma uygun stock ROM'u nerede bulabilirim ve nasıl kurabilirim?
Bir de stock ROM kurarak yazılımsal hatalar çözülebilir mi? Cihazın modeli ektedir.

Stock ROM kurma konusunda pek bir şey bilmiyorum cihazıma uygun stock ROM'u nerede bulabilirim ve nasıl kurabilirim?
Bir de stock ROM kurarak yazılımsal hatalar çözülebilir mi? Cihazın modeli ektedir.
Neden stock rom atmak istiyorsunuz? Sorun nedir tam olarak?
Once odin'i indirin:
Sonra stock rom dosyasini indirin:
Daha sonra telefonu download mode'a alip odin'den dosyalari yazdiracaksiniz.
Telefonu download mode'a almak icin telefonu kapatin, ses acma ve kisma tuslarini basili tutun ve kablo ile bilgisayara baglayin, mavi ekran gelene kadar birakmayin.

Neden stock ROM atmak istiyorsunuz? Sorun nedir tam olarak?

Cihaz sürekli kendini kapatıyor açıyorum yine kapatıyor hard reset atmama rağmen sorun düzelmedi belki stock ROM kurmak sorunu düzeltir

ROM'u indiriyorum ama hocam bir sorum var bu Android 11 ROM'u Android 9 ya da 10 ROM'u kursak performans açısından daha iyi olmaz mı? Telefonun özellikleriyle pek bir işim yok oyunlarda daha fazla performans verse yeter

ROM'u indiriyorum ama hocam bir sorum var bu Android 11 ROM'u Android 9 ya da 10 ROM'u kursak performans açısından daha iyi olmaz mı? Telefonun özellikleriyle pek bir işim yok oyunlarda daha fazla performans verse yeter
Hocam degiskenlik gosterebiliyor bu durum.
Ben onceden galaxy a10S kullaniyordum, her surumde cok yavasti telefon :D

Hocam degiskenlik gosterebiliyor bu durum.
Ben onceden Galaxy A10S kullaniyordum, her surumde cok yavasti telefon :D

Sürümler yükseldikçe özellikler fazlalaşıyor ve telefonu yavaşlatıyor bence tabii performans güncellemeleri ne kadar etkili oluyor bilmiyorum

Sürümler yükseldikçe özellikler fazlalaşıyor ve telefonu yavaşlatıyor bence tabii performans güncellemeleri ne kadar etkili oluyor bilmiyorum
Bende pek fark olmamisti hocam. Telefon yavas calisirsa alt surumleri denersiniz ama telefon downgrade yapmaya izin verir mi bilmiyorum, bazi telefonlar downgrade yapmaya izin vermiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı