Samsung Galaxy A13 alınır mı?

Bütçe
6000-7000
Doğru söylüyorsunuz aslında 4 GB RAM az. O zaman arkada açık uygulama pek bırakmayız. Zaten ben pek kullanmayacağım, kısa sürede babama geçecek. Onun da pek beklentisi olmuyor, şarjı iyi gitse, ara yüzüne kasma/donma olmasa, ortalama da bir kamerası olsa yeter. 2 hafta öncesine kadar çıktığı yıldan bu zamana J7 Prime kullanıyordu, yaklaşık 6-7 yıldır.
J7 Prime zamanında iyi cihazdı, ben de 4 sene kadar J7 2016 kullanmıştım.
Bahsettiğimiz cihazlardan birini alıp kullanabilirsin, iş görmemeye başlayınca orta sınıf cihaza geçiş yaparsınız.
 
Hocam şu an 8 bin TL yazıyor Epey'de. Bir de MediaTek işlemcisi olduğunu yazmışlar. Detaylı araştırmamıştım ama bu marka hakkında çok ısınıyor daha çabuk bozuluyor gibisinden yorumlar okumuştum 2 sene önce. Siz ne düşünüyorsunuz?
Helio G95'in aman aman bir ısınması yok aslında. Bu arada mesajımı eksik alıntılamışsınız.
A23'ü geçelim, yine 4 GB RAM var. Hem de M14'ten daha güçsüz bir işlemci mevcut. 6-128'lik A23 fiyatına Note 10S 8-128 var, o daha iyi.
A23'e göre daha iyi demek istedim, yoksa M14 işlemci olarak çok daha iyi.
 
Merhaba. Bir an önce telefon almamız lazım. Buradaki Migros'ta bu telefondan gördüm, 6299 TL fiyat etiketi var. Avantajları ve dezavantajları nelerdir? Şimdilik idare etmelik bir şey arıyorum. Bu fiyat civarındaki muadilleri nelerdir? Eğer fiyatına göre iyiyse direkt alıp geçmeyi düşünüyorum.

Cep telefonunun linki:

Ben şu anda A13 kullanıyorum gayet memnunum sadece ekranın TFT olması kötü bana göre çünkü AOD kullanamıyorum, çok oyun oynamıyorsanız size göre, zaten Samsung'un çoğu ürünü kaliteli, ama iyi bir ekran isterseniz A15 olabilir. Xiaomi almanızı önermem arkadaşımın Redmi telefonu vardı sistem uygulamalarında reklam çıkıyordu 2 sene önce belki kaldırmışlardır.
 

Geri
Yukarı