supersu1999
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- 8gb ram ddr4 Gigabyte Geforce rtx3050 Eagle Oc Ryzen 5 5500
Arkadaşlar merhaba. Bugün sizlere Galaxy A15 A15nsxx cihazımıza nasıl Evolution X GSI ROM kurarız onu göstereceğim.
İlk önce bootloader kilidini açmanız gerekiyor!
2.uyarı telefonunuzun Knox sayacı artar
3.uyarı herhangi bir brick durumunda sorumluluk kabul etmem.
------------------------------------------------------------------------
1.adım minimal ADB and Fastboot.
Bu linkten Fastboot sürücülerini ve ADB'yi indirin Minimal ADB and Fastboot – En – Xiaomi Tools
--------------------------------------------------------------------------
2.adım Samsung USB driverini indirin.
Bu linkten Samsung USB driverini indirin Samsung Android USB Driver | Samsung Developer
--------------------------------------------------------------------------------
3.adım Samsung fastbootd modlu recovery kurun.
Bu özelleştirilmiş stock Samsung A15 recoverysini Odin'den AP slotundan telefonunuza kurun fastbootd-A155F-A155M.tar
------------------------------------------------------------------------------------------------
4.adım Evolution X GSI indirin.
GSI dosyası :https://objects.githubusercontent.com/github-production-release-asset-2e65be/805739612/9a83a8bb-0424-463c-89d4-fab001a484fd?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=releaseassetproduction/20250202/us-east-1/s3/aws4_request&X-Amz-Date=20250202T140942Z&X-Amz-Expires=300&X-Amz-Signature=41397e03bf5bf5a073f122c3d6fdcbf80315cb9b526c1a7c64b0ccd5b0b515b6&X-Amz-SignedHeaders=host&response-content-disposition=attachment; filename=evolution_arm64_bgN-9.4-unofficial-20240906.img.xz&response-content-type=application/octet-stream
--------------------------------------------------------------------------------
5.adım GSI'ı kurma aşamasına geçelim.
Arkadaşlar size verdiğim fastbootd modlu recovery i kurduktan sonra recoverye girin ve enter fastbootd moduna girin recoverye girmek için ses açma ve güç tuşuna basılı tutun.
------------------------------------------------------------------------------------
6.adım PC nizde minimal ADB and Fastboot'u açın ve Fastboot devices komutunu girerek telefonunuzu tanıdımı bir bakın.
----------------------------------------------------------------------------------------------
7.adım GSI'ı ayıklama.
GSI arşivinin içinde bir img dosyası var onu bilgisayarınızda bir yere ayıklayın ve adını system.img yapın.
------------------------------------------------------------------------------------------
8.adım şimdi kuruyoruz.
Telefonunuz fastbootd moddayken minimal ADB and Fastboot'a sıra sıra şu komutları girin.
Fastboot erase System.
Fastboot flash System yazın ve GSI img si neredeyse oranın komutunu girin örnek;
Fastboot flash System D:\gsı\system.img.
System'i flashladıktan sonra şu komutu girin: Fastboot flash userdata
Ve artık kuruldu hayırlı olsun
Eğer bootloop sorunu alırsanız recoverye girip wipe data factory reset çekin ilk başka bende bootloop sorunu almıştım wipe data factory reset çekince düzeldi
ROM'dan görüntüler (kendi Galaxy A15 cihazımdan)
Moderatörler yok mu ya rehber bu neden rehber etiketi koymadınız başına
@Ali Güngör hocam rehber yaptım rehber ibaresi koymamışlar konuya.
İlk önce bootloader kilidini açmanız gerekiyor!
2.uyarı telefonunuzun Knox sayacı artar
3.uyarı herhangi bir brick durumunda sorumluluk kabul etmem.
------------------------------------------------------------------------
1.adım minimal ADB and Fastboot.
Bu linkten Fastboot sürücülerini ve ADB'yi indirin Minimal ADB and Fastboot – En – Xiaomi Tools
--------------------------------------------------------------------------
2.adım Samsung USB driverini indirin.
Bu linkten Samsung USB driverini indirin Samsung Android USB Driver | Samsung Developer
3.adım Samsung fastbootd modlu recovery kurun.
Bu özelleştirilmiş stock Samsung A15 recoverysini Odin'den AP slotundan telefonunuza kurun fastbootd-A155F-A155M.tar
------------------------------------------------------------------------------------------------
4.adım Evolution X GSI indirin.
GSI dosyası :https://objects.githubusercontent.com/github-production-release-asset-2e65be/805739612/9a83a8bb-0424-463c-89d4-fab001a484fd?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=releaseassetproduction/20250202/us-east-1/s3/aws4_request&X-Amz-Date=20250202T140942Z&X-Amz-Expires=300&X-Amz-Signature=41397e03bf5bf5a073f122c3d6fdcbf80315cb9b526c1a7c64b0ccd5b0b515b6&X-Amz-SignedHeaders=host&response-content-disposition=attachment; filename=evolution_arm64_bgN-9.4-unofficial-20240906.img.xz&response-content-type=application/octet-stream
5.adım GSI'ı kurma aşamasına geçelim.
Arkadaşlar size verdiğim fastbootd modlu recovery i kurduktan sonra recoverye girin ve enter fastbootd moduna girin recoverye girmek için ses açma ve güç tuşuna basılı tutun.
------------------------------------------------------------------------------------
6.adım PC nizde minimal ADB and Fastboot'u açın ve Fastboot devices komutunu girerek telefonunuzu tanıdımı bir bakın.
----------------------------------------------------------------------------------------------
7.adım GSI'ı ayıklama.
GSI arşivinin içinde bir img dosyası var onu bilgisayarınızda bir yere ayıklayın ve adını system.img yapın.
------------------------------------------------------------------------------------------
8.adım şimdi kuruyoruz.
Telefonunuz fastbootd moddayken minimal ADB and Fastboot'a sıra sıra şu komutları girin.
Fastboot erase System.
Fastboot flash System yazın ve GSI img si neredeyse oranın komutunu girin örnek;
Fastboot flash System D:\gsı\system.img.
System'i flashladıktan sonra şu komutu girin: Fastboot flash userdata
Ve artık kuruldu hayırlı olsun
Eğer bootloop sorunu alırsanız recoverye girip wipe data factory reset çekin ilk başka bende bootloop sorunu almıştım wipe data factory reset çekince düzeldi
ROM'dan görüntüler (kendi Galaxy A15 cihazımdan)
Moderatörler yok mu ya rehber bu neden rehber etiketi koymadınız başına
@Ali Güngör hocam rehber yaptım rehber ibaresi koymamışlar konuya.
Son düzenleme: