Çözüldü Samsung Galaxy A24'te SS alınmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

raniiii

Femtopat
Daha fazla  
6 ay falan önce Samsung Galaxy A24 aldım ama yan tuşlardan SS alamıyorum. İlk almaya çalıştığımda SS mi almaya çalışıyorsunuz gibi bir yazı çıkmıştı ama o yazıyı yanlışlıkla atladım ve 6 aydır o mesaja daha ulaşamadım o kadar sıkıntılı bir durum değil ama rahatsız oluyorum. Var mı? Bir tavsiyeniz telefonu sıfırlamak dışında.

Çözüm
Power ve ses kısmaya hemen basıp çekin.
Gelişmiş özellikler kısmından hareket ve işaretler sekmesinden eğer destekliyorsa ekranı kaydırıp ekran görüntüsü almayı açabilirsiniz.
6 ay falan önce Samsung Galaxy A24 aldım ama yan tuşlardan SS alamıyorum. İlk almaya çalıştığımda SS mi almaya çalışıyorsunuz gibi bir yazı çıkmıştı ama o yazıyı yanlışlıkla atladım ve 6 aydır o mesaja daha ulaşamadım o kadar sıkıntılı bir durum değil ama rahatsız oluyorum. Var mı? Bir tavsiyeniz telefonu sıfırlamak dışında.

Aynı anda ses kısma Power ile yapılıyor.

Power ve ses kısmaya hemen basıp çekin.
Gelişmiş özellikler kısmından hareket ve işaretler sekmesinden eğer destekliyorsa ekranı kaydırıp ekran görüntüsü almayı açabilirsiniz.
Ohaaaa hemen basıp çekmek işe yaradı Allah razı olsun

Aynı anda ses kısma Power ile yapılıyor.

Öyle olduğunu ben de biliyorum hocam ama işte benim sorunum başkaymış yine de sağ ol

Ohaaaa hemen basıp çekmek işe yaradı Allah razı olsun.

Öyle olduğunu ben de biliyorum hocam ama işte benim sorunum başkaymış yine de sağ ol.

Şöyle bir bilgi vereyim eğer telefonunuz destekliyorsa Galaxy Store'den good lock uygulaması indirin.
Registar eklentisini kurun, back-tap Action ayarlarından arkaya iki defa veya üç defa dokunarak ekran görüntüsü alabilir veya başka bir özellik etkinleştirebilirsiniz.
Dokunma şiddeti veya bölgesi modelden modele değişebilir haberin olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı