Enes Ç.06GB
Picopat
Daha fazla
Samsung Galaxy A35 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe buna ciksaniz daha iyi olur gibi.Telefonu değişmeyi düşünüyorum. Bulabildigim en makul telefonu buldum. Telefonlar hakkında bilgim çok az o yüzden bu konular hakkında bilgisi olan ve bu cihazı kullanan arkadaşlar yazarsa mutlu olurum.
Aradaki fark baya azmış, kesinlikle çıkması lazım.Samsung Galaxy A35 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe buna ciksaniz daha iyi olur gibi.
Telefonu değişmeyi düşünüyorum. Bulabildigim en makul telefonu buldum. Telefonlar hakkında bilgim çok az o yüzden bu konular hakkında bilgisi olan ve bu cihazı kullanan arkadaşlar yazarsa mutlu olurum.
Merhaba bende A25 almayı düşünüyorum. Telefonda oyunlarda ısınma donma oluyor mu? Tavsiye eder misiniz?
Hocam bizde A25 almayı düşünüyoruz günlük kullanım içinmin 5 sene gidecek hoparlör ve kameranin önemli olmasi lazim nasıl sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.