Yusuf dikecin silahı
Hectopat
En çok satan marka mı ne bişey olmuştu 2024 mü neydi tam hatırlamıyorum.Nothing Phone markasını hiç duymadım o yüzden bilemicem.
Bence mantıklı
Kardeşim ben de NP1 var Exynos'un yavaşlığı malum.
E
En çok satan marka mı ne bir şey olmuştu 2024 mü neydi tam hatırlamıyorum.
Oyun da oynamasan yavaşlayabilir bari Exynos 1480 veya 1580 al. Bi de şu bilmediği her şeyden ne kadar korkuyor bu millet anlamıyorum. Ben de bilmiyordum aldım ne var yani kene çıkıp ısıracak hali yok ya içinden.@Dual kor
Ben Snapdragon kullanıyorum ve hiç memnun değilim açıkçası ama Exynos'u bilmiyorum bilen arkadaşlar Exynos'un performansını açıklayabilirler mi?
Güven olmaz o yüzden bildiğim markadan gitmek istiyorum ayrıca Nothing Phone almayı düşünmüyoruz bildiğimiz marka olan Samsung almayı düşünüyoruz.
Bu arada oyun için kullanımayacak sosyal medya, fotoğraf çekme ve arama için kullanılacak.
@Dual kor
Ben Snapdragon kullanıyorum ve hiç memnun değilim açıkçası ama Exynos'u bilmiyorum bilen arkadaşlar Exynos'un performansını açıklayabilirler mi?
Güven olmaz o yüzden bildiğim markadan gitmek istiyorum ayrıca Nothing Phone almayı düşünmüyoruz bildiğimiz marka olan Samsung almayı düşünüyoruz.
Bu arada oyun için kullanımayacak sosyal medya, fotoğraf çekme ve arama için kullanılacak.
778g+Eski model Snapdragon'lar maalesef kötü. Fakat 778G fena bir işlemci değil. Basit oyunları ve sosyal medyayı kaldırır rahatlıkla. Fakat Nothing uzun dönem kullanmalık bir telefon gibi değil. A26 da garanti 6 yıl güncelleme sözü var. Exynos 1380 yine basit oyunlar ve sosyal medyada rahatlıkla iş yapar.
İkinci el alma şansınız varsa 12 bin lira bandında kat kat güçlü telefonlar alınabilir. Samsung Note 10 ve S10 serisi ikinci el pazarında veya telefoncularda 12K bandında bulunuyor. A26'dan çok daha üstün özelliklere sahip.
Ayrıca easycep/getmobil gibi yerlerde de yenilenmiş olarak 10 bin bandında satılıyor.
Yine yenilenmiş piyasasında S20FE de bulunuyor. Hala güçlü sayılabilen bir cihaz.
Eski model Snapdragon'lar maalesef kötü. Fakat 778g fena bir işlemci değil. Basit oyunları ve sosyal medyayı kaldırır rahatlıkla. Fakat nothing uzun dönem kullanmalık bir telefon gibi değil. A26 da garanti 6 yıl güncelleme sözü var. Exynos 1380 yine basit oyunlar ve sosyal medyada rahatlıkla iş yapar.
İkinci el alma şansınız varsa 12 bin lira bandında kat kat güçlü telefonlar alınabilir. Samsung Note 10 ve S10 serisi ikinci el pazarında veya telefoncularda 12K bandında bulunuyor. A26'dan çok daha üstün özelliklere sahip.
Ayrıca easycep/getmobil gibi yerlerde de yenilenmiş olarak 10 bin bandında satılıyor.
Yine yenilenmiş piyasasında S20FE de bulunuyor. Hala güçlü sayılabilen bir cihaz.
Oyun da oynamasan yavaşlayabilir bari Exynos 1480 veya 1580 al. Bir de şu bilmediği her şeyden ne kadar korkuyor bu millet anlamıyorum. Ben de bilmiyordum aldım ne var yani kene çıkıp ısıracak hali yok ya içinden.
Sorun DeğilSen olmasan çok yanlış anlaşılacaktım beni düzelttiğin için teşekkür ederim.
Ya mantıklı düşün ben diyorum iyi, aşırı ısı yapmayan, akıcı bir telefon istiyorum yani NOTHİNG mi A26 mı?Nothing daha iyi kardeşim oyun da oynamasan exynos donar ısınır bi de exynosun en kötüsü. Notihing 1 de ısınıyor ama zerre donma yok.
Ya mantıklı düşün ben diyorum iyi, aşırı ısı yapmayan, akıcı bir telefon istiyorum yani NOTHİNG mi A26 mı?
Abi ama yani bilinmedik markalarla kazıklanmaktansa araştırarak almak en mantıklısı!Oyun da oynamasan yavaşlayabilir bari Exynos 1480 veya 1580 al. Bi de şu bilmediği her şeyden ne kadar korkuyor bu millet anlamıyorum. Ben de bilmiyordum aldım ne var yani kene çıkıp ısıracak hali yok ya içinden.
Abi ama yani bilinmedik markalarla kazıklanmaktansa araştırarak almak en mantıklısı!
Nothing daha iyi kardeşim oyun da oynamasan Exynos donar ısınır bir de Exynos'un en kötüsü. Notihing 1 de ısınıyor ama zerre donma yok.