Samsung Galaxy A26 alınır mı?

Kardeşim ben de NP1 var Exynos'un yavaşlığı malum.

@Dual kor
Ben Snapdragon kullanıyorum ve hiç memnun değilim açıkçası ama Exynos'u bilmiyorum bilen arkadaşlar Exynos'un performansını açıklayabilirler mi?

E

En çok satan marka mı ne bir şey olmuştu 2024 mü neydi tam hatırlamıyorum.

Güven olmaz o yüzden bildiğim markadan gitmek istiyorum ayrıca Nothing Phone almayı düşünmüyoruz bildiğimiz marka olan Samsung almayı düşünüyoruz.

Bu arada oyun için kullanımayacak sosyal medya, fotoğraf çekme ve arama için kullanılacak.

Son düzenleme:
@Dual kor
Ben Snapdragon kullanıyorum ve hiç memnun değilim açıkçası ama Exynos'u bilmiyorum bilen arkadaşlar Exynos'un performansını açıklayabilirler mi?

Güven olmaz o yüzden bildiğim markadan gitmek istiyorum ayrıca Nothing Phone almayı düşünmüyoruz bildiğimiz marka olan Samsung almayı düşünüyoruz.

Bu arada oyun için kullanımayacak sosyal medya, fotoğraf çekme ve arama için kullanılacak.
Oyun da oynamasan yavaşlayabilir bari Exynos 1480 veya 1580 al. Bi de şu bilmediği her şeyden ne kadar korkuyor bu millet anlamıyorum. Ben de bilmiyordum aldım ne var yani kene çıkıp ısıracak hali yok ya içinden.

@Dual kor

Eski model Snapdragon'lar maalesef kötü. Fakat 778G fena bir işlemci değil. Basit oyunları ve sosyal medyayı kaldırır rahatlıkla. Fakat Nothing uzun dönem kullanmalık bir telefon gibi değil. A26 da garanti 6 yıl güncelleme sözü var. Exynos 1380 yine basit oyunlar ve sosyal medyada rahatlıkla iş yapar.

İkinci el alma şansınız varsa 12 bin lira bandında kat kat güçlü telefonlar alınabilir. Samsung Note 10 ve S10 serisi ikinci el pazarında veya telefoncularda 12K bandında bulunuyor. A26'dan çok daha üstün özelliklere sahip.

Ayrıca easycep/getmobil gibi yerlerde de yenilenmiş olarak 10 bin bandında satılıyor.

Yine yenilenmiş piyasasında S20FE de bulunuyor. Hala güçlü sayılabilen bir cihaz.

Son düzenleme:
Eski model Snapdragon'lar maalesef kötü. Fakat 778G fena bir işlemci değil. Basit oyunları ve sosyal medyayı kaldırır rahatlıkla. Fakat Nothing uzun dönem kullanmalık bir telefon gibi değil. A26 da garanti 6 yıl güncelleme sözü var. Exynos 1380 yine basit oyunlar ve sosyal medyada rahatlıkla iş yapar.

İkinci el alma şansınız varsa 12 bin lira bandında kat kat güçlü telefonlar alınabilir. Samsung Note 10 ve S10 serisi ikinci el pazarında veya telefoncularda 12K bandında bulunuyor. A26'dan çok daha üstün özelliklere sahip.

Ayrıca easycep/getmobil gibi yerlerde de yenilenmiş olarak 10 bin bandında satılıyor.

Yine yenilenmiş piyasasında S20FE de bulunuyor. Hala güçlü sayılabilen bir cihaz.
778g+

Eski model Snapdragon'lar maalesef kötü. Fakat 778g fena bir işlemci değil. Basit oyunları ve sosyal medyayı kaldırır rahatlıkla. Fakat nothing uzun dönem kullanmalık bir telefon gibi değil. A26 da garanti 6 yıl güncelleme sözü var. Exynos 1380 yine basit oyunlar ve sosyal medyada rahatlıkla iş yapar.

@Dual kor
Yani benim anlamadığım şey şu Nothing mi daha iyi Galaxy A26 mı?

Oyun da oynamasan yavaşlayabilir bari Exynos 1480 veya 1580 al. Bir de şu bilmediği her şeyden ne kadar korkuyor bu millet anlamıyorum. Ben de bilmiyordum aldım ne var yani kene çıkıp ısıracak hali yok ya içinden.

O konuda problem yok ama biraz abarttın ama😅

Sen olmasan çok yanlış anlaşılacaktım beni düzelttiğin için teşekkür ederim.
Sorun Değil😅

Son düzenleme:
Nothing daha iyi kardeşim oyun da oynamasan exynos donar ısınır bi de exynosun en kötüsü. Notihing 1 de ısınıyor ama zerre donma yok.
Ya mantıklı düşün ben diyorum iyi, aşırı ısı yapmayan, akıcı bir telefon istiyorum yani NOTHİNG mi A26 mı?

Ya mantıklı düşün ben diyorum iyi, aşırı ısı yapmayan, akıcı bir telefon istiyorum yani NOTHİNG mi A26 mı?

Ayrıca güncelleme işi önemli uzun sürecek bir cihaz olması lazım.

Oyun da oynamasan yavaşlayabilir bari Exynos 1480 veya 1580 al. Bi de şu bilmediği her şeyden ne kadar korkuyor bu millet anlamıyorum. Ben de bilmiyordum aldım ne var yani kene çıkıp ısıracak hali yok ya içinden.
Abi ama yani bilinmedik markalarla kazıklanmaktansa araştırarak almak en mantıklısı!

Son düzenleme:
Abi ama yani bilinmedik markalarla kazıklanmaktansa araştırarak almak en mantıklısı!

Nothing aksine çok ünlü bir marka. Özellikle tasarımları ile biliniyor dandik bir firma değil. Exynos 1380 da "segmentine" göre çok yeterlidir. 778g de ona göre bir tık iyi denebilir ama oyun amacın yoksa pek fark yaratmayacaktır. Aslında burada bakış açın ya uzun kullanım amacı olmalı ya da farklı ve dikkat çekici tasarım olur sadece. Uzun kullanım için A26, farklı ve dikkat çekici tasarım olarak da nothing daha mantıklı tabii. Karar senin.

Nothing daha iyi kardeşim oyun da oynamasan Exynos donar ısınır bir de Exynos'un en kötüsü. Notihing 1 de ısınıyor ama zerre donma yok.

Exynos 1380 TDP ayarıyla Warzone 30FPS oynatan bir işlemci. Bu yorumu görünce arkadaşlarla kahkahayı patlattık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı