Samsung Galaxy A26 alınır mı?

Bütçe
14000
17k fiyata S21 FE öneririm o fiyata alacağınız en üst düzey kamera en iyi özellikli ve performanslı cihaz olacaktır. Sadece bataryası biraz hızlı gidiyor. Onun dışında mükemmel. Tabii yeni olsun derseniz A36 alabilirsiniz. S21 FE de çok eski değil 1 güncelleme daha alacak yanlış bilmiyorsam.

Şu an kullandığım telefon Reeder S19 Max L ve artık çok yoruyor beni, aşırı kasıyor. Mobil veriyi açtığımda şarjı %2’şer azalıyor, kendi arayüzünde bile kasıyor. Ayrıca 2+2 RAM hiç yetmiyor. Anlayacağınız çok zor durumdayım. Bu yaz çalıştım, hatrı sayılır bir para topladım, 14.000 kadar, maksimum 16.000 zorlarım gibi duruyor.

Bu telefonu buldum, uzun süre dayanacak gibi duyumlar aldım ama fiyatı gitgide artıyor. Samsung Galaxy A26 mı alayım, biraz bekleyip Samsung Galaxy A36 mı zorlayayım (çok zor duruyor düşmesi), yoksa Tecno Camon 40 gibi telefonlara mı yöneleyim?

Telefondan beklentim: akıcı olsun ve istediklerimi yapabileyim. Oyun illaki oynarım ama bilgisayar oyuncusu olduğumdan ağır oyunları oradan oynuyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
A35’ya çıkmaya çalışın. En mantıklısı bu.

Bütçemi arttırmayı başardım 16000 civarı bütçem var A36'nin biraz daha düşeceğini umuyorum A36 alacağım inşallah.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı