Samsung Galaxy A3 2016 Batarya Önerisi

yumeko

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Samsung Galaxy A3 2016 modeli için sizden batarya önerisi isteyeceğim. Pek anlamadığımdan dolayı en iyisini arıyorum. Şu anki batarya şişti çok kullanamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternette veya telefoncularda satılanlar orijinal değil. Samsung ile iletişime geçin, direk satın alma şansınız varsa alın. Eğer yoksa mecburen telefonu servise yollayıp işçilik ücreti ödeyeceksiniz.

İnternette veya telefoncularda satılanlar orijinal değil. Samsung ile iletişime geçin, direk satın alma şansınız varsa alın. Eğer yoksa mecburen telefonu servise yollayıp işçilik ücreti ödeyeceksiniz.
Peki iletişime geçip bataryayı alırsam nasıl takacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Onun için de telefoncuya yaptırmam gerekiyor. Bunu yaparlar mı? Mesela bu benim batarya değil nereden aldırdıysan oraya yaptır gibisinden konuşurlar mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı