R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.674 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 9 Mart 2023 #1 Eski bir telefon var. 1 yıldan fazla kapalı kaldı. Sonra şarja taktığımda şu işaret çıkıyor. Her türlü şarj aletini denedim. Açılmadı. Kabloyu çıkartınca da bu ekran kalıyor gitmiyor. Hiç bilen yok mu? Son düzenleme: 9 Mart 2023
Eski bir telefon var. 1 yıldan fazla kapalı kaldı. Sonra şarja taktığımda şu işaret çıkıyor. Her türlü şarj aletini denedim. Açılmadı. Kabloyu çıkartınca da bu ekran kalıyor gitmiyor. Hiç bilen yok mu?
velocityfifteen Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 245 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2023 #2 RivalsX dedi: Eski bir telefon var. 1 yıldan fazla kapalı kaldı. Sonra şarja taktığımda şu işaret çıkıyor. Eki Görüntüle 1696121 Her türlü şarj aletini denedim. Açılmadı. Kabloyu çıkartınca da bu ekran kalıyor gitmiyor. Hiç bilen yok mu? Genişletmek için tıkla... Batarya tamamen bittiği için ölmüştür. Değiştirilmesi gerek. Artı 0 Eksi
RivalsX dedi: Eski bir telefon var. 1 yıldan fazla kapalı kaldı. Sonra şarja taktığımda şu işaret çıkıyor. Eki Görüntüle 1696121 Her türlü şarj aletini denedim. Açılmadı. Kabloyu çıkartınca da bu ekran kalıyor gitmiyor. Hiç bilen yok mu? Genişletmek için tıkla... Batarya tamamen bittiği için ölmüştür. Değiştirilmesi gerek.