Samsung Galaxy A30S cihazda Instagram Reels yok

Croqs

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Galaxy A30S telefonum var. Instagram'da ana hesabımda Reels butonu yok ve Reels linklerine girince siyah ekranda kalıyor. Önbelleği temizliyorum, silip yüklüyorum ama düzelmiyor. Başka bir hesabımda Reels gayet düzgün çalışıyor. Birçok kişide bu sorun varmış Instagram desteğe yazdım ama yanıt gelmiyor. Butonların düzeni eski Instagram düzeni gibi. Çözümü var mı?

Galaxy A30S telefonum var. Instagram'da ana hesabımda Reels butonu yok ve Reels linklerine girince siyah ekranda kalıyor. Önbelleği temizliyorum, silip yüklüyorum ama düzelmiyor. Başka bir hesabımda Reels gayet düzgün çalışıyor. Birçok kişide bu sorun varmış Instagram desteğe yazdım ama yanıt gelmiyor. Butonların düzeni eski Instagram düzeni gibi. Çözümü var mı?
Bende de ana hesabımda reels videolarında kaç tane videonun paylaşıldığı gözzükmüyor. Gif de atamıyorum ama fake hesabımdan gif de atabılıyorum, o videonun paylaşım sayısını da görüyorum. Hesapla alakalı bence.

Bende de ana hesabımda Reels videolarında kaç tane videonun paylaşıldığı gözzükmüyor. GIF de atamıyorum ama fake hesabımdan GIF de atabılıyorum, o videonun paylaşım sayısını da görüyorum. Hesapla alakalı bence.

Hocam hesapta ayarlara baktım ama Reels'in yok olmasına sebep olacak bir ayar göremedim. Android için güncellemede getirmiyorlar iyice içine ettiler uygulamaların.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı