Samsung Galaxy A32 kendisini durup dururken tekrar başlattı

uskuwa

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim uzun zamandır ertelediğim bir yazılım güncellemesi vardı yaklaşık 3 aydır. Ben telefonuma oyun indiriyordum, oyun indiği gibi telefonum kendisini tekrardan başlattı. Bunun nedeni ne olabilir?

Merhaba, benim uzun zamandır ertelediğim bir yazılım güncellemesi vardı yaklaşık 3 aydır. Ben telefonuma oyun indiriyordum, oyun indiği gibi telefonum kendisini tekrardan başlattı. Bunun nedeni ne olabilir?
Durup dururken kendini yeniden başlatması anormal. Yazılımınızı güncel tutun. Tekrar yaşanırsa bildirin.

Durup dururken kendini yeniden başlatması anormal. Yazılımınızı güncel tutun. Tekrar yaşanırsa bildirin.

Bunun yazılımı güncel tutmamla ilgisi var mıdır? Daha önce yazılımı güncel tutmadığım zamanda da olmuştu.

Telefonu 2020 yazında aldım aldığımdan beri hiç güncellemedim ve çok nadir oluyor bu olay.

Casus yazılımdan dolayı olduğunu sanmıyorum. Knox destekli modellerde özellikle. Samsung bir çok güvenlik özelliği ekler A ve S serisine. Dediğim gibi, yazılımınızı güncelleyin ve sorunu tekrar yaşarsanız bildirin.

Casus yazılımdan dolayı olduğunu sanmıyorum. Knox destekli modellerde özellikle. Samsung birçok güvenlik özelliği ekler A ve S serisine. Dediğim gibi, yazılımınızı güncelleyin ve sorunu tekrar yaşarsanız bildirin.

Yazılımı güncelledikten 1 gün sonra telefonum tekrardan kendisini yeniden başlattı, kendini tekrardan başlattıktan sonra telefonum yavaşladı.

Casus yazılımdan dolayı olduğunu sanmıyorum. Knox destekli modellerde özellikle. Samsung birçok güvenlik özelliği ekler A ve S serisine. Dediğim gibi, yazılımınızı güncelleyin ve sorunu tekrar yaşarsanız bildirin.

Az önce telefonum tekrardan kendisini başlattı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı