Samsung Galaxy A33 vs Redmi Note 11 Pro

Bütçe
8000

Wnairz

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba. Ortalama 8000 TL bütçe ile telefon arıyorum ve bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi veya sizin önerileriniz nelerdir? Kullanım olarak okula gidip gelirken müzik dinliyorum, aktif olarak sosyal medya kullanıyorum, hafıza önemli yolda sürekli dizi veya film izliyorum ve çok az oyun oynuyorum. Yani gündelik kullanımda üzmeyecek, uzun ömürlü bir telefon arıyorum.

A33 daha kaliteli, daha iyi kameraya sahip ve özellikle arayüzünün çok daha iyi olduğu aşikâr. Özellikle uzun ömürlü bir cihaz istediğinizi yazmişsiniz, Xiaomi almayın.

A33 daha kaliteli, daha iyi kameraya sahip ve özellikle arayüzünün çok daha iyi olduğu aşikâr. Özellikle uzun ömürlü bir cihaz istediğinizi yazmişsiniz, Xiaomi almayın.

Peki uzun ömürlülük açısından nasıldır sizce? Şahsen ben Samsung'a bu konuda daha çok güveniyorum.

Merhaba. Ortalama 8000 TL bütçe ile telefon arıyorum ve bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. Sizce hangisi veya sizin önerileriniz nelerdir? Kullanım olarak okula gidip gelirken müzik dinliyorum, aktif olarak sosyal medya kullanıyorum, hafıza önemli yolda sürekli dizi veya film izliyorum ve çok az oyun oynuyorum. Yani gündelik kullanımda üzmeyecek, uzun ömürlü bir telefon arıyorum.

İkinci el S10 Lite almanı tavsiye ederim.

Hocam Redmi Note 11 Pro işlemci olarak Redmi Note 10 Pro dan daha kötü ve size tercihim Redmi Note 10 Pro almanız eğer Xiaomi alacaksanız. Ama A33 almanız daha mantıklıdır.

Ha bu arada s10+ : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...er-samsun-s10-plus-tr-cihazi-1068664943/detay

8.000 TL bandında temiz S10+'da bulabilir diye düşünüyorum. 2. El S10 Lite almaktansa sıfır A33 almak daha mantıklı bence.
2. el S10 Lite almak daha mantıklı. Android 13 alacak ve Snapdragon 855, Exynos 1280'den çok daha güçlü. 45W hızlı şarj desteği de cabası.

Belki A33 kadar uzun destek almayacak, ancak ikisini de 4 yıl kullandığını düşünürsek kullandığı süreç boyunca S10 Lite daha performanslı çalışacak.

8.000 TL bandında temiz S10+'da bulabilir diye düşünüyorum. 2. el S10 Lite almaktansa sıfır A33 almak daha mantıklı bence.

S10 Lite da Snapdragon 855 var. Bu işlemci A33'teki işlemciden daha güçlü. S10 Lite 4K 60FPS video çekebiliyor. Konuyu açan kişi yoğun kullandığını belirtmiş. S10 Plus genel olarak S10 Lite'dan daha iyi bir cihaz olsa da batarya olarak bayağı gerisinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı