Samsung Galaxy A34 Android 14 güncellemesi geldi

2-3 dakikada geçti bende o takılmalar. Sonra yeniden başlattım birkaç defa.
Ana ekran ikonları büyümüş bu güzel oldu bence ama durum çubuğu hala leş.

Ben o kadar küçük olmasını istemiyorum. Ayarlanmıyor da hiçbir yerden, sinir bozucu. Good Lock, DPI değiştirme falan kurcalamadığım yer kalmadı eski sürümde.

Ayrıca batarya simgesini yatay ve şarj olurken yeşil, tasarruf modundayken turuncu yapsa ya da en azından seçenek olarak ayarlarda sunsa güzel olurdu.
 
Aynen hocam telefon bir de büyük olunca durum çubuğuna erişmek zaten yoruyordu şimdi ben biraz aşağıya alırlar dedim ama iki kere kaydırınca açılan panel yine biraz yukarıda kalmış zamandan tasarruf olmuyor.

Bu arada ben yazı tipini roboto yaptım sanki yeni font bana biraz farklı geldi.
 
Son düzenleme:
Aylardır bekliyorum sonunda geldi ve şu anda kurulum bitti sırada sabırsızlıkla telefonu kurcalamada :D
 
A34'e bile Android 14 tabanlı One UI 6.0 gelmişken S20 FE gibi bir cihaza güncelleme vermeyen Samsung'u kınıyorum. Üstelik 3 büyük güncelleme sözü verdiğin bir cihaza, sözünü tutmayıp 2 güncelleme ile EOL edecek kadar rezilleştiyse bir firma. Daha da kullanacağımı düşünmüyorum. S20 FE Snapdragon modelini kullanıyorum. Android 11 ile kutudan çıktı, 3 büyük güncelleme sözüyle hem de. Şu an Android 13 ve One UI 5.1'de şimdiden EOL ettiler diyebilirim. Ne ses var, ne seda. Hiç kimse net bir cevap veremiyor.
 

Geri
Yukarı