Samsung Galaxy A35 5G alınır mı?

Bütçe
13000
Özellikle 120 Hz de olduğunu belirtmen garip, telefonun zaten bunu vermesi lazım ayrıca senin attığından çok daha iyi değerler aldım ve bana yine de yeterli gelmedi çünkü senin büyük ihtimal beklentin düşük, telefonda ciddi pil sorunu var. Ekleyeceğim resimde de beni yine tatmin etmeyen değerler var.

Hocam neresinden tatmin olmuyorsunuz anlamış değilim. 120Hz olarak belirtmeside garip değil. İP12 daha iyi süre veriyor demişsiniz. İP12'nin 60Hz, 6inch, daha az özellikli, daha düşük çekim sğlayan bir cihaz olmasını vurgulamak gerek.
Bunun bir üstü süreler istiyorsanız ya adamakıllı bir S serisi ya da yeni nesil iPhone Pro Max modellere geçilmesi gerek. Ya da Honor'un magic/200 serisi.
Neye göre bu süreyi beğenmiyorsunuz? Konuyu açarsanız daha anlaşılır olur. Çünkü sanırım siz kendinizi açıklayamadınız.

Ben açıklayamadım değil sen anlamak istemedin galiba bu dediklerimden derdimi anlayamayacak biri varsa tartışmaya gerek yok. iPhone 12 60 Hz olabilir ama verdiği performans ve içerisindeki işlemci A35'ten çok çok daha güçlü ve daha fazla performansı daha az güç harcayarak, daha küçük bir bataryayla, daha uzun süre pil ömrü sağlayarak yapıyor. AnTuTu da iPhone 12 1.356.000 puan almış A35 ise 600.000 almış yani iki katı güçte bile daha uzun süre pil sunuyor. Keşke A35 iPhone 12 ile eşit performansı verseydi de pili kötü gitseydi ama durum daha vahim. Bir de 60 Hz olmasına takılmışsınız zaten içerisinde sadece 2800 mAh batarya var.

Hocam neresinden tatmin olmuyorsunuz anlamış değilim. 120Hz olarak belirtmeside garip değil. İP12 daha iyi süre veriyor demişsiniz. İP12'nin 60Hz, 6inch, daha az özellikli, daha düşük çekim sğlayan bir cihaz olmasını vurgulamak gerek.
Bunun bir üstü süreler istiyorsanız ya adamakıllı bir s serisi ya da yeni nesil iPhone Pro Max modellere geçilmesi gerek. Ya da Honor'un magic/200 serisi.
Neye göre bu süreyi beğenmiyorsunuz? Konuyu açarsanız daha anlaşılır olur. Çünkü sanırım siz kendinizi açıklayamadınız.

S serisine geçmem gerektiği konusunda doğrudur evet a serisi ve özellikle A35 modeli berbat o yüzden biraz yüksek serilere geçmem lazım.

Ben açıklayamadım değil sen anlamak istemedin galiba bu dediklerimden derdimi anlayamayacak biri varsa tartışmaya gerek yok. iPhone 12 60 Hz olabilir ama verdiği performans ve içerisindeki işlemci A35'ten çok çok daha güçlü ve daha fazla performansı daha az güç harcayarak, daha küçük bir bataryayla, daha uzun süre pil ömrü sağlayarak yapıyor. AnTuTu da iPhone 12 1.356.000 puan almış A35 ise 600.000 almış yani iki katı güçte bile daha uzun süre pil sunuyor. Keşke A35 iPhone 12 ile eşit performansı verseydi de pili kötü gitseydi ama durum daha vahim. Bir de 60 Hz olmasına takılmışsınız zaten içerisinde sadece 2800 mAh batarya var.

iPhone 12'nin 2.el fiyatı bile A35'in sıfırından pahalı. Performans fark etmiyor çünkü aynı uygulamaları kullanmanız durumunda ikisi de aynı güçlerde çalışacaktır. Hatta A35 60FPS üzerine çıkabilecekken IP12 istesede çıkamayacak. Üstelik çekim gücü ve diğer alanlarda birçok özelliği eksik olmasından dolayı az güç harcıyor. Bu arada evdeki iPhone 12ye baktım ama %98pil sağlığı ile 8,5 saat göremiyor. Emin misiniz iPhone 12'nin pilinden. mAh konusuna bakmayın iOS optimizasyonu var ortada(tabii iOS 18 hariç)

S serisine geçmem gerektiği konusunda doğrudur evet a serisi ve özellikle A35 modeli berbat o yüzden biraz yüksek serilere geçmem lazım.

Ek olarak s serisine geçersenizde tatmin olmazsınız. 13binlik telefonda 8,5 saati beğenmiyorsanız S serisinde beklentiniz 11 12 saatten fazla olur. Bu süreler için 2 sene daha bekleyip Honor 6200MAH bataryaya geçince alın tabii bütçe yeterse.

Yine de alacaklar için yanlış bilgi olmasın arkadaşın beklentisi yüksek olduğu için beğenmiyor.
13bin TL'de daha iyi batarya performansı veren 1 bilemedin 2 cihaz var ya da yok. Birebirçoğu cihazı denemiş biri olarak söylüyorum.

Telefonlarla ilgili ne bildiğiniz var da konuşuyorsunuz.

iPhone 12'nin 2.el fiyatı bile A35'in sıfırından pahalı. Performans fark etmiyor çünkü aynı uygulamaları kullanmanız durumunda ikisi de aynı güçlerde çalışacaktır. Hatta A35 60FPS üzerine çıkabilecekken IP12 istesede çıkamayacak. Üstelik çekim gücü ve diğer alanlarda birçok özelliği eksik olmasından dolayı az güç harcıyor. Bu arada evdeki iPhone 12ye baktım ama %98pil sağlığı ile 8,5 saat göremiyor. Emin misiniz iPhone 12'nin pilinden. Bu arada mAh konusuna bakmayın iOS optimizasyonu var ortada(tabii iOS 18 hariç)

Bu arada s serisine geçersenizde tatmin olmazsınız. 13binlik telefonda 8,5 saati beğenmiyorsanız s serisinde beklentiniz 11 12 saatten fazla olur. Bu süreler için 2 sene daha bekleyip Honor 6200MAH bataryaya geçince alın tabii bütçe yeterse.

Yine de alacaklar için yanlış bilgi olmasın arkadaşın beklentisi yüksek olduğu için beğenmiyor.
13bin TL'de daha iyi batarya performansı veren 1 bilemedin 2 cihaz var ya da yok. Birebirçoğu cihazı denemiş biri olarak söylüyorum.

Telefonlar hakkında ne bilginiz var da konuşuyorsunuz? iOS optimizasyonu falan yok direkt daha fazla performansta daha az güç harcayan işlemciler var, benim tüm bu sohbetim de bundan, daha fazla güç tüketip (ısınma ve pil sorunu) daha az performans veren Exynos işlemcilerden bahsediyorum ben zaten. Siz her şeyi optimizasyon mAh falan zannediyor olabilirsiniz. Bilgisayar işlemcilerinden anlayan bundan da anlar zaten. Aynı uygulamaları açtığım takdirde aynı güçte çalışacağını söylemişsiniz, rezil bir durum. Neyse daha fazla tartışmayacağım. Bir de Honor sevdası mı var yoksa başka telefon mu bilmiyorsunuz? :) gülünç duruma düşürüyorsunuz kendinizi bu telefonu savunup. Bu arada A35 120 Hz olduğuna bakma çoğu uygulamada 70 FPS'lerde geziyor nereden bildiğimi sorarsan FPS sayacı var ve A35 işlemcisi 120 Hz bile çalıştıramayacak kadar kötü kullansan bilirdin belki, hızlıca geçişler falan yap bakalım ne oluyor? Ha bir de çekim gücü dediğiniz nedir (!) olağanüstü bir ilginiz var ona.

Güç tasarrufundan çıkardığımda aldığım ekran süresi evet çok iyi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241123_234147_Device care.png
    Screenshot_20241123_234147_Device care.png
    74,6 KB · Görüntüleme: 65
Pil süresini buraya atan arkadaş büyük ihtimal arama yapmaktan başka bir şey yapmadı (yani benim cihazımda sorun yok o da aynı şeyleri yapsa o da aynı süreyi alırdı). Fakat eğer düzgün kullanırsak telefonu bu süreler geliyor. Napalım o arkadaş gibi kullanıp 7 saati görmeye mi çalışalım yoksa insan gibi mi kullanayım telefonu. 8 saatin bana yetmediğini düşünmüşsünüz de sorun o değil ki sorun yırtına yırtına 8 saat anca vermesi insan gibi kullanınca da bu süreleri vermesi.

Önceden de söylediğim gibi bu ekran süresi normal değil.

Gayet normal diğer arkadaş da basit şeylerde kullanıp 7 saat gördü aynı şeyleri yapsa 4 buçuk - 5 saatte biterdi şarjı bende de öyle oldu.

Pil süresini buraya atan arkadaş büyük ihtimal arama yapmaktan başka bir şey yapmadı (yani benim cihazımda sorun yok o da aynı şeyleri yapsa o da aynı süreyi alırdı). Fakat eğer düzgün kullanırsak telefonu bu süreler geliyor. Napalım o arkadaş gibi kullanıp 7 saati görmeye mi çalışalım yoksa insan gibi mi kullanayım telefonu. 8 saatin bana yetmediğini düşünmüşsünüz de sorun o değil ki sorun yırtına yırtına 8 saat anca vermesi insan gibi kullanınca da bu süreleri vermesi.

Gayet normal diğer arkadaş da basit şeylerde kullanıp 7 saat gördü aynı şeyleri yapsa 4 buçuk - 5 saatte biterdi şarjı bende de öyle oldu.
O fiyattaki cihaza göre gayet normal pil süresi, öpte başına koy o süreleri.

Samsung'un kendisi bile bu modelin kötü olduğunu kabul etti ve geri çevirdi ama siz kabul etmiyorsunuz bu modelin rezil bir şey olduğunu. Eğer arama yapmak için kullanacaksanız telefonu bu modeli alabilir insanlar.

O fiyattaki cihaza göre gayet normal pil süresi, öpte başına koy o süreleri.

4 saat 50 dakika normal mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı