Samsung Galaxy A36 alınır mı?

Bütçe
19000
Anne ve babanız oyun müdavimi değilse ve ağır işler yapmayacaklarsa gündelik işler için oldukça yeterli bir telefon.

Bence o paralara 2.el iPhone bak.
2.ele pek yanaşmak istemiyorum özellikle iphoneye ben hep samsung kullanıyorum, ailem de öyle iphoneden çok anlamadığım için girmek de istemiyorum özellikle 2.eline bu devirde namuslu insan yok denecek kadar olduğundan

Anne ve babanız oyun müdavimi değilse ve ağır işler yapmayacaklarsa gündelik işler için oldukça yeterli bir telefon.
Hayır, sanmıyorum. Teşekkürler

A36 gayet iyi bir modeldir kullanmadım ama kendime telefon alırken incelemiştim. Günlük kullanım ve orta işler için uygundur. Kendim de Honor 400 kullanıyorum bütçe çıkarsa Honor 400 ya da A56 öneririm.

Nothing 1 alabilirsin herhalde 9999TL ve ziraat kart kampanya katılırsanız ve gara Ti 500TL iade alabilirsiniz herhalde.

Arkadaşın önerdiği Nothing Phone 1 de güzeldir ama biraz eski bir telefon. Bu fiyata çok iyi ama. Samsung arayüz konusunda daha basit bence. Her ikisi de güzel anlayacağın.

Arkadaşlar öncelikle selamünaleyküm. Ben anneme ve babama telefon almak istiyorum ve A36 düşünüyorum biraz araştırma yaptım. Genellikle yorumlar iyi, lakin kasma sorunu yaşayanlar olmuş böyle sonuçları ailemin yaşamasını asla istemem. Onlar en iyisine layıklar. Kaçak s serisi alma gibi bir düşüncem de var ama ailemi öyle IMEI kapandı vb. tarzı şeylerle uğraştırmakda istemiyorum. A36 8 GB RAM 256 GB hafıza cihazını düşünüyorum. Uzun süreli kullananlar veya kullanmış olanlar bana bir öneride bulunabilirler mi? Pişman mısınız memnun musunuz? Tekrar alır mıydınız? Artı eksileri neler? Yardımcı olur musunuz?

Samsung'tan orta segment alınmaz. Alan kaç tanıdığım varsa şikayetçi, Honor 400 bakın.

Samsung'un bu tarz yeni cihazları gauet güzel oluyor. Özellikle pil konusunda iyi iş beceriyorlar. Samsung sonuçta kullanımı en basit telefon ayarları yeterli. Kullanımı kolay anlaşılıyor. Honor'un yazılımı nasıl bir fikrim yok ama Samsung'a daha iyi adapte olacaklarını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı