ByNukleer Yoctopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #1 Magisk silindikten sonra Android recovery modunda takılı kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2025
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.206 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Temmuz 2025 #2 Cihaz yurd dışı herhalde? Artı 0 Eksi
KS KS ByNukleer Yoctopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: Cihaz yurd dışı herhalde? Genişletmek için tıkla... evet yurt dışı Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.206 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Temmuz 2025 #4 ByNukleer dedi: Evet yurt dışı. Genişletmek için tıkla... Patch'li cihazlarda Magisk asla silinmemesi gerekmektedir. Tekrardan ROM atılıp. Chimera ile IMEI ve patch yapılacak. Artı 0 Eksi
ByNukleer dedi: Evet yurt dışı. Genişletmek için tıkla... Patch'li cihazlarda Magisk asla silinmemesi gerekmektedir. Tekrardan ROM atılıp. Chimera ile IMEI ve patch yapılacak.
KS KS ByNukleer Yoctopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #5 Heribert Yavuz dedi: Patch'li cihazlarda Magisk asla silinmemesi gerekmektedir. Tekrardan ROM atılıp. Chimera ile IMEI ve patch yapılacak. Genişletmek için tıkla... bu işlemi nerede yaptırabilirim Heribert Yavuz dedi: Patch'li cihazlarda Magisk asla silinmemesi gerekmektedir. Tekrardan ROM atılıp. Chimera ile IMEI ve patch yapılacak. Genişletmek için tıkla... peki bu işlemi kendim yapabilir miyim? Son düzenleme: 7 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Patch'li cihazlarda Magisk asla silinmemesi gerekmektedir. Tekrardan ROM atılıp. Chimera ile IMEI ve patch yapılacak. Genişletmek için tıkla... bu işlemi nerede yaptırabilirim Heribert Yavuz dedi: Patch'li cihazlarda Magisk asla silinmemesi gerekmektedir. Tekrardan ROM atılıp. Chimera ile IMEI ve patch yapılacak. Genişletmek için tıkla... peki bu işlemi kendim yapabilir miyim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.206 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 7 Temmuz 2025 #6 ByNukleer dedi: Bu işlemi nerede yaptırabilirim. Peki bu işlemi kendim yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Chimera tool gerekli kendiniz yapamazsınız. Artı 0 Eksi
ByNukleer dedi: Bu işlemi nerede yaptırabilirim. Peki bu işlemi kendim yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Chimera tool gerekli kendiniz yapamazsınız.
KS KS ByNukleer Yoctopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2025 #7 Heribert Yavuz dedi: Chimera tool gerekli kendiniz yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Chimera tool gerekli kendiniz yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... teşekkürler