Samsung Galaxy A51 Modeline One UI 3.0 Güncellemesi Yapılmalı Mı?

dopeboy

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar. Elimde bir adet Samsung Galaxy A51 var. Sizce bu modele bu güncelleştirmeyi yapmalı mıyım? İleri zamanlarda bu telefonunun sistemi bu güncellemeye ayak uydurabilir mi, kasma donma vb. sorunlar yaşatır mı? (Telefonla ağır oyunlar oynanmıyor, hatta neredeyse hiç oynanmıyor.)

Merhabalar. Elimde bir adet Samsung Galaxy A51 var. Sizce bu modele bu güncelleştirmeyi yapmalı mıyım? İleri zamanlarda bu telefonunun sistemi bu güncellemeye ayak uydurabilir mi, kasma donma vb. sorunlar yaşatır mı? (telefonla ağır oyunlar oynanmıyor, hatta neredeyse hiç oynanmıyor.)

Merhabalar.
Hocam telefona gelen güncelleştirmeleri kesinlikle yapmanızı öneririm.
Kasma donma vs yaşatacağını sanmıyorum.
Edit: Bende de UI 3.0 yüklü ve öyle bir sorun yok.
İyi forumlar.

Teşekkürler. Siz de A51 mi kullanıyorsunuz peki?

Hayır. A51 kullanmıyorum.
3 GB DDR4 RAM'lı bir telefonum var kasma donma yaratmıyor.
güncellemeler genellikle kasma donma sorunu yaratmaz. Eğer ki telefonunuz eski model değil ise.
Ki üreticiler bunun önüne geçerek eski telefonlarda güncellemeyi durduruyorlar.

A51 Telefonuma imei atıldı 1 ay kadar önce. Güncellemeyi telefon üzerinden alamıyorum. Ama smart switch uygulaması ile yapabiliyorum. Guncelleme boyutu yaklaşık 5gb. Sizde de boyutu bu kadar mi güncellemenin? Imei atıldığı için tereddutteyim biraz sizce guncellemeli miyim? Guncellersem sorum yaşar mıyım, imei silinir mi? Cevaplayan olursa çok sevinirim.

Samsung A51 kullanıyorum güncellemeyi bugün yaptım telefonda bariz bir hızlanma oldu ve görünüm olarak daha güzel bir hale geldi. Lakin önemli bir sorun var Bluetooth kulaklığımı bağladığımda 5 saniyede bir bağlantı kopuyor maalesef.

A51 telefonuma IMEI atıldı 1 ay kadar önce. Güncellemeyi telefon üzerinden alamıyorum. Ama Smart Switch uygulaması ile yapabiliyorum. Guncelleme boyutu yaklaşık 5GB. Sizde de boyutu bu kadar mi güncellemenin? IMEI atıldığı için tereddutteyim biraz sizce guncellemeli miyim? Guncellersem sorum yaşar mıyım, IMEI silinir mi? Cevaplayan olursa çok sevinirim.

Hayır IMEI silinmez fakat sorun çıkartacağını düşünüyorum ama siz gine de IMEI attığınız yere sorun.

Kesinlikle yapın. One UI 2.5 kadar lagından arındırmışlar telefonu. Performans konusunda gözle görülür bir fark var. Tek arayacağınız özellikler edge lightning ve görüntülü konuşma olur büyük ihtimalle.

Teşekkürler cevap için. Peki ne gibi sorunlar yaşayabilirim? Şu an telefon kasıyor her şeyde ve yeni özelliklerden cift tıklama ile kapatma özelliğini çok istiyorum.

Telefon kilitlenebilir eğer ki yazılımlı IMEI attıysa dediğim gibi atan kişiden bilgi alırsanız daha iyi olur.
(kendim yaşadığım için söylüyorum.)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı