Samsung Galaxy A55 5G vs POCO X6 Pro

Bütçe
13000-16500
Şarjın uzun gitmesi ve ısınmaması konusunda S21 FE gerek Exynos gerekse Snapdragon modeli ile en yanlış tercihlerden birisi olur.

O yüzden bataryayı araştırmanı öneririm dedim. Fakat batarya dışında daha fazla çıkılamıyorsa, S21 FE her konuda daha iyi bir seçim olacaktır. Bataryası da bir S22 kadar sıkıntılı değil ve çoğu kullanıcıya yeteceğini düşünüyorum.

Amacım oyun değil aslında bir almada beni 4 - 5 sene götürecek, sosyal medya, film vs. de genel olarak kullanılacak. Oyunda performansı da çok da olmasa önemli bunları sosyalden anladığım kadar A55 karşılıyor. A55 alınır mı?

Kameranın kalitesini MP ile belirleyemezsin. S21 FE o fiyat bandına ki en iyi kameraya sahip cihaz.(bütçe daha çok çıkmıyorsa.)

Bataryadan herkes şikayetçi ve telefon oyun oynarken 50 - 55 dereceleri görüyor. Sanırım S21 FE iyi bir seçim değil. Benimde önceki yazdıklarıma bakarsanız ısınmaması ve şarjının uzun gitmesiydi önemli olan.

Ben S21 FE kullanıyorum oyun dahil bir günü kurtarıyor 8 gibi şarja takmam gerekiyor. Oyundan biraz kıssam gayet yeter yatana kadar. Kamerasını kullanmıyorum yorum yapamayacağım ama düşük ışıkta yetersiz gibi geldi ön kamerası. Isınma da el yakar cinsten karşılaşmadım. Batarya bir günü çıkarıyor kuşkunuz bu yöndeyse rahatça alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı