Samsung Galaxy A7 (2016) şarjı yüzde 0 ve hiç artmıyor

sefacicekli

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Gece saatlerinde telefonumun şarjı bitti ve ben de şarja koydum. Sabah uyandığımda şarj halen 0 olarak gözüküyordu ve telefonu açmaya çalıştığımda SIM kart kilidini girerken telefon tekrar kapanıyordu. Aynı işlemleri bir kaç defa yaptıktan sonra sonuç değişmedi. Daha sonra internetten bulduğum sonuçları denedim. Format atma, custom ROM vb. Bunların hepsini bir kaç defa denedim ve sonuç değişmedi.

Şu an telefon kapalı bir şekilde ve şarjı da yüzde 0 ama şarj oluyor ibaresi de var. Telefon modeli Samsung Galaxy A7 (2016).

Bu konu hakkında yardımcı olabilecek veya bilgi sahibi biri var mı?

Sorunun yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum, çünkü recovery modda saatlerce takılıyorum ve telefonun gücü bitmiyor ama telefon açıldığında kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok düşük bi ihtimal ama farklı bir şarj aleti ile telefonunuzu şarj etmeyi denermisiniz belki adaptörünüzde problem olabilir.

Şarj adaptörü veya USB kablosu ile alâkası yok maalesef. Denedim ve olmadı. Ayrıca bataryanın ömrünün bittiğini sanmıyorum ki arka kapak açılmıyor batarya değişiminde sıkıntı olacak. Şu an download mod'da iken telefonu açık bırakıyorum ve şarjın bitmesini bekliyorum. Yıllar önce tabletimde benzer bir sorun olmuştu ve o zaman şarjın bitmesini beklemiştim . Sorun çözülmüştü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı