Samsung Galaxy A7 genel olarak nasıldır?

garagalem

Hectopat
Katılım
31 Temmuz 2014
Mesajlar
61
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar sizlere Samsung Galaxy A7 ile ilgili bir kaç soru sorucağım.

1- Videolara bakıyorumda bazı telefonlarda DUOS mu DUAL mı ne yazıyor o ne demektir? Benim telefonumda yok iyimidir kötü müdür?

2- Bazı oyun testlerine bakıyorum örneğin Real Racing 3 de hiç kasmıyor fakat benimkinde kasıyor. Videodaki telefon DUOS yazıyor arkasında yada DUAL olması lazım işte benim telefondamı sorun var?

3- Performans olarak iyi bir telefon mudur hangi oyunları kaldırabilir veya oyun önerebilir misiniz? A7 nin kaldırabileceği oyunlar.

4- Yanlış etmiş miyimdir A7 alarak? Samsung Galaxy S5 ve Samsung Galaxy A7 kafamdaydı bende A7 alayım dedim çünkü S7 çıkacak ve S5 eskiyecek diye düşündüm çok Android'i güncellenmez yani yeni sürümler çok ilerlemez diyerekten aldım A7 yi.

5- A7 ye Lolipop 5 güncellemesi gelecek diyolar fakat gelmedi benimkine sorun var mıdır veya başka bir siteden indirme şansım var mıdır? Varsa söylerseniz sevinirim.
 
  1. "DUOS" ibaresi telefonun çift hatlı olduğunu gösterir.
  2. "DUOS" ayarının hiçbir etkisi yok. Telefonun içinde güç tasarrufu seçenekleri varsa "Performans Modu" seçeneğine getirin. Çözüm olmadıysa verilerinizi yedekleyip Format atın. Son şans garanti.
  3. Bütün Android oyunlarını kaldırıyor. Grafik iyi olsun ve azcık zevk versin istiyorsan önerilerim; Asphalt 8, MC 5, Clash of Clans vb.
  4. Senin yerinde olsam Zenfone 2 alırdım. Fakat yanlış mı etmişsin? Hayır, gayet iyi bir telefon.
  5. "Gelecek diyorlar. "diyorsun, Gelmediği için üzülüyorsun. Az sabret gelecek. Sık sık güncelleştirmeleri kontrol et.
 
Samsung'un s6 ve s6edge hariç uzun ömürlü telefonu olduğunu düşünmüyorum. A7 E5 D100 gibi bir sürü çatır çatır model çıkaran bir markanın telefonlarından çok iyi performans beklememenizi tavsiye ederim. 6 ay dolduktan sonra(max bu süre, daha da az olabilir) menüde kasmalar,chrome yada kendi tarayıcısında "durduruldu" yazılarını görmeler başlayacaktır. Samsung'un s6 ve s6 edge hariç her kallavi fiyatlı telefonunu kullandım. Kullanan arkadaşlara sahibim. Hepsi şikayetçi. Samsunga karşı her zaman mesafeliyim kendi adıma konuşursam. G2,zenfone2 ve hatta Gm4G'nin bile Samsung A7'den çok daha uzun ömürlü telefonlar olduğunu düşünüyorum. Telefonların benchmark ve oyun testlerine bakıp asla karşılaştırmayınız. Aldığınız gün uçarak çalışan oyunlar 6 ay sonra kasabilir. Elektronik cihaz alırken ömür, RAM,işlemci gibi her şeyden kat kat önemlidir. Yukarıda saydığım telefonlar ilk günkü performanslarını 2 sene korurlar. Keşke o paraya g3 alsaydınız. Sizin için üzüldüğümü söyleyebilirim.
Güncelleştirmeleri sizin için önemliyse Samsung bu konuda en başarısız şirketler arasında.
LG G3 diyorum başka bir şey demiyorum.
 
Güç tasarrufu modu var da performans moduna nasıl nereden getireceğiz? Real Racing de kasıyor güç tasarrufunu kapattığımda bile kasıyor.
 
Şimdi birazdan Galaxy S3 kullanıp touchwiz kasıyor, yavaşlıyor diyen arkadaşlar gelicek sen onlara bakma.
Yeni samsung telefonlarında touchwiz oldukça iyi çalışıyor.
 
Ben daha dün aldım ve hiç bir kötü tarafını görmedim. Tek sorun güncelleme oda yakında gelecek diyorlar. Gerek kamerası gerek ekran kalitesi, touchwiz eskisi gibi değil hiç bir takılma donma olmuyor. Telefon çok ince ve kibar. Bence kötü yapmadın alarak. Bana göre tek eksi yanı güncelleme oda inşallah gelir.
 
Güç tasarrufu modu var da performans moduna nasıl nereden getireceğiz? Real Racing de kasıyor güç tasarrufunu kapattığımda bile kasıyor. demiştim. cevap var mıdır?
 
1) Dual ve Duos demek, telefonun çift hatlı olduğunu gösterir.
2) Real Racing 3 oyunun da sende de kasmaması lazım, telefonun çift hatlı olması performansı etkilemez. Telefon güç tasarruf modundaysa, güç tasarruf modunu kapat öyle oyuna gir. Arkada da çalışan uygulama açık bırakma.
3) Performans olarak iyi telefondur kaldırmayacağı oyun yok.
4) S5 daha iyi bir telefon A7'ye göre, ayrıca S5 bir amiral gemisi model, güncelleme açısından S5 daha uzun ömürlü olabilir amiral gemisi bir model olduğu için. A7'de seni tatmin edecektir.
5) Lollipop gelecek, bekleyin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı