Samsung Galaxy A7 Şarj ve Görüşler

garagalem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar size Samsung Galaxy A7 ile ilgili 2 sorum olacak.

1-) Telefonu yeni aldım şuan kapalı şarj oluyor 8 saat şarj edin dediler ediyorum fakat şuan kapalı canım sıkıldı daha 5 saati kaldı telefonu açıp oynasam sıkıntı olurmu ? (şarjdan çekmeden)

2-) Samsung Galaxy A7 ile ilgili görüşleriniz nelerdir iyi telefon mudur şuan çok az kullandım ben beğendim sizce nasıl bir telefon iyimidir performans konusunda?

Teşekkürler.

Şarj konusunda hayla milletimiz çok bilgisiz. %100 olunca şarjı çekebilirsiniz. Lityum iyon pil yapısı araştırmanızı öneririm. Performans olarak bilmiyorum ama, Annem de A3 var. Kurcaladım biraz ben beğendim tasarım olarak falan. Performans da yeterli düzeyde.

Alırken adam dedi 8 saat şarj edin diye.
Lityum iyon pil bilmiyorum :D
şarj %100 oldu çeksemmi çekmessemi bilemedim yav gerçekten çekilebilirmi? alırken adam 8 saat şarj edin dedi.

Alırken adam dedi 8 saat şarj edin diye.
Lityum iyon pil bilmiyorum :D
şarj %100 oldu çeksemmi çekmessemi bilemedim yav gerçekten çekilebilirmi? alırken adam 8 saat şarj edin dedi.
Şarj konusunda hayla milletimiz çok bilgisiz. %100 olunca şarjı çekebilirsiniz. Lityum iyon pil yapısı araştırmanızı öneririm. Performans olarak bilmiyorum ama, Annem de A3 var. Kurcaladım biraz ben beğendim tasarım olarak falan. Performans da yeterli düzeyde.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı