cagatayturk Hectopat Katılım 14 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, sorunum şu ki telefonuma root işlemi yapamıyorum. İnternette benim modelim ait root dosyası yok galiba, bulabilen atabilirse sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, sorunum şu ki telefonuma root işlemi yapamıyorum. İnternette benim modelim ait root dosyası yok galiba, bulabilen atabilirse sevinirim.
osmanoguz Kilopat Katılım 18 Kasım 2014 Mesajlar 132 Yer Adana Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Eylül 2016 #2 Kingroot ile atabilirsin. Kingroot'u bilgisayarına indir. Ordan yap. Linkleri vereyim: Kingroot Pc İndir Android Cihaz Rootlama Programı | Full Program İndir | Full program | Full programlar | Ücretsiz burdan indir. Yalnız yapmadan, Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>Usb hata ayıklamayı açın. Ve ardından "Sahte konumlara izin ver" açın. Not: Tabiki bilgisayarında Samsung Usb Driver'ları kurulu olması lazım. Onunda linkini vereyim: Technical Documentation | SAMSUNG Developers Hadi kolay gelsin.
Kingroot ile atabilirsin. Kingroot'u bilgisayarına indir. Ordan yap. Linkleri vereyim: Kingroot Pc İndir Android Cihaz Rootlama Programı | Full Program İndir | Full program | Full programlar | Ücretsiz burdan indir. Yalnız yapmadan, Ayarlar>Geliştirici Seçenekleri>Usb hata ayıklamayı açın. Ve ardından "Sahte konumlara izin ver" açın. Not: Tabiki bilgisayarında Samsung Usb Driver'ları kurulu olması lazım. Onunda linkini vereyim: Technical Documentation | SAMSUNG Developers Hadi kolay gelsin.
cagatayturk Hectopat Katılım 14 Haziran 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2016 #3 Teşekkürler bilgisayara geçtim şu anda gerekli indirmeleri yapıyorum ve işleme başlıyorum. Sizin dediğiniz işlemleri yaptım sonuç bu aynı işlemleri S4 Mini cihazıma uygulayınca oluyor ne hikmetse Samsung Galaxy A7 cihazıma olmuyor
Teşekkürler bilgisayara geçtim şu anda gerekli indirmeleri yapıyorum ve işleme başlıyorum. Sizin dediğiniz işlemleri yaptım sonuç bu aynı işlemleri S4 Mini cihazıma uygulayınca oluyor ne hikmetse Samsung Galaxy A7 cihazıma olmuyor