Samsung Galaxy A70 ekranı 3. kez kırıldı

lumei

Decapat
Daha fazla  
Meslek
<b> Cyber sec engineer</b>
Merhaba dostlar, bende Samsung Galaxy A70 var benden önce telefon babamındı o ekranını kırdı dokunmatik bazı yerlerde çalışmıyordu bende de telefon olmadığından babam yeni telefon aldı bu da bende kaldı 1-2 yıl bozuk camı kullandım sonra telefonu ranzanın 2. katından düşürdüm komple gitti ekran 1.700'e yaptırdık şimdi de fayansa düşürdüm ekran yine tamamen gitti ama şu an 2.300 civarlarında ekran değişimi aileme 2. kez nazsıl diyiceğim bilemiyorum :D Sizce yeni telefon mu alsam? Çok sorunlu bir telefon bu.

Merhaba dostlar, bende Samsung Galaxy A70 var benden önce telefon babamındı o ekranını kırdı dokunmatik bazı yerlerde çalışmıyordu bende de telefon olmadığından babam yeni telefon aldı bu da bende kaldı 1-2 yıl bozuk camı kullandım sonra telefonu ranzanın 2. katından düşürdüm komple gitti ekran 1.700'e yaptırdık şimdi de fayansa düşürdüm ekran yine tamamen gitti ama şu an 2.300 civarlarında ekran değişimi aileme 2. kez nazsıl diyiceğim bilemiyorum :D Sizce yeni telefon mu alsam? Çok sorunlu bir telefon bu.

O telefona o masrafı yapacağına yenisini al derim. Arkadaşta var cidden kullanılmaz.

Merhaba dostlar, bende Samsung Galaxy A70 var benden önce telefon babamındı o ekranını kırdı dokunmatik bazı yerlerde çalışmıyordu bende de telefon olmadığından babam yeni telefon aldı bu da bende kaldı 1-2 yıl bozuk camı kullandım sonra telefonu ranzanın 2. katından düşürdüm komple gitti ekran 1.700'e yaptırdık şimdi de fayansa düşürdüm ekran yine tamamen gitti ama şu an 2.300 civarlarında ekran değişimi aileme 2. kez nazsıl diyiceğim bilemiyorum :D sizce yeni telefon mu alsam? Çok sorunlu bir telefon bu.

Alacaksanız yeni alın bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı