Samsung Galaxy A70 vs Oppo Reno 2Z

Şu anda reno 2Z kullanıyorum. Annemde A70 var. Annem A70 kamerasını beğenmiyor reno 2Z kamerası daha iyi. Yakında bilgisayar alacağım için oyunları oradan oynayacağım. PUBG oynuyordum zaten dediğim gibi onu da bilgisayar alınca oradan oynarım. Onun dışında genel kullanım olarak hangisi daha iyidir? Sosyal medya vs. ve A70 Android 12 alır mı?

Şu anda reno 2Z kullanıyorum. Annemde A70 var. Annem A70 kamerasını beğenmiyor reno 2Z kamerası daha iyi. Yakında bilgisayar alacağım için oyunları oradan oynayacağım. PUBG oynuyordum zaten dediğim gibi onu da bilgisayar alınca oradan oynarım. Onun dışında genel kullanım olarak hangisi daha iyidir? Sosyal medya vs. ve A70 Android 12 alır mı?

Hocam genel kullanım olarak arada pek fark olmaz.

İki cihazda AMOLED, iki cihazda benzer performans veriyor.

Kameralar hakkında pek bir bilgim olmadığından bir şey diyemem maalesef.

Hocam genel kullanım olarak arada pek fark olmaz.

İki cihazda AMOLED, iki cihazda benzer performans veriyor.

Kameralar hakkında pek bir bilgim olmadığından bir şey diyemem maalesef.
Peki sizce A70 e geçmeli miyim? Instagram ve Snapchat kamerası yakından mı çekiyor bilginiz var mıdır? Annem için normal kamera önemli. Ben zaten Snapchat ya da Instagram efektleriyle çekiyorum. Reno kamerası daha iyi onu biliyorum karşılaştırdık.

Peki sizce A70'e geçmeli miyim? Instagram ve Snapchat kamerası yakından mı çekiyor bilginiz var mıdır? Annem için normal kamera önemli. Ben zaten Snapchat'ya da Instagram efektleriyle çekiyorum. Reno kamerası daha iyi onu biliyorum karşılaştırdık.

Hocam pek bir düşüş yaşamazsınız A70'e geçince.

Anneniz için geçebilirsiniz :D

Android 12 almaz belki ama Custom ROM atabilirsiniz A70'e rahat bir şekilde.

Öyle yapacağım muhtemelen teşekkürler. Fakat Custom ROM'un ne olduğunu bilmiyorum. Açıklayabilir misiniz ya da uzun bir şeyse link atarsanız sevinirim.

Kısa bir şekilde anlatmak gerekirse cihazın yazılımını değiştiriyorsunuz hocam.

En son güncellemesini almış Android 4 bir cihazı Android 7 yapabilirsiniz mesela ancak yapmadan önce detaylı bir şekilde araştırmanızda fayda var çünkü yanlış bir işlemde cihaz brick olabilir.
Öğrendikten sonra brick olma ihtimali çok çok az ama.

Kısa bir şekilde anlatmak gerekirse cihazın yazılımını değiştiriyorsunuz hocam.

En son güncellemesini almış Android 4 bir cihazı Android 7 yapabilirsiniz mesela ancak yapmadan önce detaylı bir şekilde araştırmanızda fayda var çünkü yanlış bir işlemde cihaz brick olabilir.
Öğrendikten sonra brick olma ihtimali çok çok az ama.
Tamamdır hocam teşekkürler. Çok önemli değil zaten Android sürümü.
Samsung telefonlarda Knox sayacı var ROM atarsanız telefondaki bazı uygulamaları kullanamazsınız ve telefonun garantisi biter. Kısaca önermiyorum ROM atmanızı. Bunun dışında A70 guzel cihazdır geçebilirsiniz isterseniz.
Hocam illa güncel olmalı diye bir şartım yok. Hiç riske girmeye de gerek yok. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı