Samsung Galaxy A71 alınır mı?

Bütçe
4000 TL

Vaaliourts

Femtopat
Daha fazla  
3800 TL olan Samsung Galaxy A71'i tasarımı olsun, ekranı olsun çok beğendim ve almaya karar verdim fakat 3800 TL'ye daha güzel telefonlar var diyorlar, sizce A71 alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Poco X3 NFC ve Note 9 Pro var. Tasarımları A71'e benzer ve fiyatları daha ucuz. Performans olarak aşağı kalır yanları yok. Ben de A71 düşünüyordum ama bu iki telefon da baya hoşuma gidiyor, kararsız kaldım açıkçası.

Hocam Poco X3 NFC ve Note 9 Pro var. Tasarımları A71'e benzer ve fiyatları daha ucuz. Performans olarak aşağı kalır yanları yok. Ben de A71 düşünüyordum ama bu iki telefon da bayağı hoşuma gidiyor, kararsız kaldım açıkçası.

Hocam doğru söylüyor Note 9 Pro biraz düşük kalıyor.
Poco X3 ve mi 10t Lite arasında ise ufak farklar var Poco X3 Snapdragon 732g kullanırken mi 10t Lite Snapdragon 750G kullanıyor, 5G desteği var ve tasarım olarak daha şık.

Hocam doğru söylüyor Note 9 Pro biraz düşük kalıyor.
Poco X3 ve mi 10t Lite arasında ise ufak farklar var Poco X3 Snapdragon 732g kullanırken mi 10t Lite Snapdragon 750G kullanıyor, 5G desteği var ve tasarım olarak daha şık.
Hocam bu Lite modelleri pek hoşuma gitmiyor açıkçası. Bir de 5G gelse bile bizim operatörler yüzünden adam akıllı kullanamayız gibime geliyor. Note 9 Pro ile Poco X3 NFC arasında ekran harici çok bir fark yok sanırım değil mi?

Hocam bu Lite modelleri pek hoşuma gitmiyor açıkçası. Bir de 5G gelse bile bizim operatörler yüzünden adam akıllı kullanamayız gibime geliyor. Note 9 Pro ile Poco X3 NFC arasında ekran harici çok bir fark yok sanırım değil mi?

5G konusunda haklısınız bizim ülkemize gelmesi 3 4 yıl sürer sadece 5G için 1000 TL fazla para vermek mantıklı değil.
Note 9 Pro ile Poco X3 aynı fiyatta ikisi arasından tabii ki Poco daha mantıklı bir seçim. Aralarındaki fark ise Poco'nun daha güçlü bir işlemci kullanması, 120Hz ekran suya ve toza dayanıklılık, stereo hoparlör.
Yani 3 model arasından en mantıklısı Poco X3.

5G konusunda haklısınız bizim ülkemize gelmesi 3 4 yıl sürer sadece 5G için 1000 TL fazla para vermek mantıklı değil.
Note 9 Pro ile Poco X3 aynı fiyatta ikisi arasından tabii ki Poco daha mantıklı bir seçim. Aralarındaki fark ise Poco'nun daha güçlü bir işlemci kullanması, 120Hz ekran suya ve toza dayanıklılık, stereo hoparlör.
Yani 3 model arasından en mantıklısı Poco X3.
Aynen hocam ben de öyle düşünüyordum. Tekrardan çok teşekkürler değerli cevabınız için :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı