Samsung Galaxy A71 alınır mı?

Bütçe
4000 TL
Hocam bütçemi aşıyor. Benim Max 2.500 TL bütçem var.

Realme 7 iyi bir tercih olur o zaman. Segmentinin en iyisi bence. 3000TL'ye kadar alınabilecek en iyi telefon. Ekranının IPS LCD olması tek eksik tarafı olabilir. IPS LCD istemiyorsanız Samsung tarafına yönelebilirsiniz. Ama 2600TL gibi bir bütçede 90Hz ekran, büyük bir batarya, 30W hızlı şarj, 300.000 AnTuTu puana sahip bir işlemci Realme 7'yi alınabilir kılıyor. Yine de son karar sizin. Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.

Öncelikle değerli cevaplarınız için hepinize çok teşekkürler. Benim için telefonda en önemli şeyler; 1. Batarya, 2. Hafıza, 3. Oyunlardaki performansı. 128GB hafıza kesin olması lazım. En az 6GB ram de lazım günümüz oyunları için, bunları göz önüne alınca ben en iyi seçenekleri RN9 Pro ve X3 NFC olarak görüyorum. M51'i de beğeniyorum ama dediğim gibi bütçemi aşıyor. Eğer gerçekten bu dediğim telefonlar ile arasında büyük bir fark var ise gerekirse biraz daha para biriktirip alabilirim. Bugüne kadar hep Samsung telefonlar kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. Realme modelinin tasarımını pek beğenmedim. Ben genelde kamerayı üstte ortada nokta şeklinde bulunduran tasarımları beğeniyorum.

Öncelikle değerli cevaplarınız için hepinize çok teşekkürler. Benim için telefonda en önemli şeyler; 1. Batarya, 2. Hafıza, 3. Oyunlardaki performansı. 128 GB hafıza kesin olması lazım. En az 6 GB RAM de lazım günümüz oyunları için, bunları göz önüne alınca ben en iyi seçenekleri RN9 Pro ve X3 NFC olarak görüyorum. M51'i de beğeniyorum ama dediğim gibi bütçemi aşıyor. Eğer gerçekten bu dediğim telefonlar ile arasında büyük bir fark var ise gerekirse biraz daha para biriktirip alabilirim. Bugüne kadar hep Samsung telefonlar kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. Realme modelinin tasarımını pek beğenmedim. Ben genelde kamerayı üstte ortada nokta şeklinde bulunduran tasarımları beğeniyorum.

PUBG Mobile uzun süreler oynama gibi bir amacınız varsa işlemci gücü 60fps stabil oynamak için maalesef bu bütçede (60fps"seçeneğini"açanlar dahil) tüm telefonlar için yetersiz. 60FPS veya daha üstünü GFX/Config kullanmadan stabil olarak almak istiyorsanız en düşük bütçede Poco f2 pro(60fps/4900tl) veya Mİ 10T(90fps/5200tl) alabilirsiniz.

PUBG Mobile uzun süreler oynama gibi bir amacınız varsa işlemci gücü 60fps stabil oynamak için maalesef bu bütçede (60fps"seçeneğini"açanlar dahil) tüm telefonlar için yetersiz. 60FPS veya daha üstünü GFX/Config kullanmadan stabil olarak almak istiyorsanız en düşük bütçede Poco f2 pro(60fps/4900tl) veya Mİ 10T(90fps/5200tl) alabilirsiniz.
Öncelikle çok teşekkürler hocam. PUBG Mobile oynamıyorum. Aslında çok oyun oynamıyorum ama genel olarak performansı iyi olsun isterim çünkü genel olarak eğer bir cihaz güçlü ise oyunlarda da güzel performans veriyor. Bütçe olarak çıkabileceğim max seviye M51 seviyesi olur. X3 ile M51 arasında da çok fark yok ise şu an benim için en mantıklı seçenek X3 gibi duruyor.

Öncelikle değerli cevaplarınız için hepinize çok teşekkürler. Benim için telefonda en önemli şeyler; 1. Batarya, 2. Hafıza, 3. Oyunlardaki performansı. 128GB hafıza kesin olması lazım. En az 6GB ram de lazım günümüz oyunları için, bunları göz önüne alınca ben en iyi seçenekleri RN9 Pro ve X3 NFC olarak görüyorum. M51'i de beğeniyorum ama dediğim gibi bütçemi aşıyor. Eğer gerçekten bu dediğim telefonlar ile arasında büyük bir fark var ise gerekirse biraz daha para biriktirip alabilirim. Bugüne kadar hep Samsung telefonlar kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım. Realme modelinin tasarımını pek beğenmedim. Ben genelde kamerayı üstte ortada nokta şeklinde bulunduran tasarımları beğeniyorum.
Biraz biriktirip M51 alın derim, güncelleme açısından en az android 12'yi alacak. 13'ü de alma ihtimali yüksek.

Pek fiyatını hak eden bir model değil:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı