Samsung Galaxy A71 nasıldır?

Hocam S10e boyut olarak küçük ve bataryası da benim için yetersiz.Kaldı ki batarya ömrü gitgide azalacağından uzun vade de problem yaşatabilir.Samsung alırsam sanırım a71 alacağım ama P30'un da başta garanti olmak üzere birçok artısı var ve fiyat farkına değer gibi geliyor bana.

Burdaki insanlara sorup alma kardeşim A71 nasıl yazıyorsun direk başka telefon atıyorlar bunu al diye. Yaklaşık 2 haftadır A71 kullanıyorum ben. Kamera olarak kim ne derse desin fiyatına göre üst düzey bi performans ve kalite sunuyo. İşlemci 730 var uzun ömürlü bi işlemci donma kasmada yapmıyor alan memnun satan memnun açıkçası. Vee ayrıca S10e dedikleri telefon A71'den 1 yaş falan büyük güncel olması daha iyi değil mi sence? Ha birde S10e'nin bataryası düşük bununla rahat 1 buçuk gün çıkarıyorum oyunuyla instasıyla twitchiyle youtubesiyle rahat yani.

A71 de şarj olurken şarjın bitimine ne kadar kaldığını görebiliyor muyuz? Samsung'un eski telefonlarında varda yenisinde de duruyor mu merak ettim. Bence de S10e'nin bataryası A71'e göre çok vasat.

A71 de şarj olurken şarjın bitimine ne kadar kaldığını görebiliyor muyuz? Samsung'un eski telefonlarında varda yenisinde de duruyor mu merak ettim. Bence de S10e'nin bataryası A71'e göre çok vasat.
Ne kadar kaldığını ben göremiyorum varsa orası tartışılır 25w hızlı şarj sağolsun zaten göz açıp kapayıncaya kadar dolduruyo dermişim
Telefonu hep övüyomuş gibi oldum biraz da kötülemek istiyorum da yok valla yok fiyatına göre kusur bulamıyorum. İlk aldığımda ya dedim 3700 vermişiz Snapdragon 730'mu kullancaz? Ben bunu baya vasat bişey sanıyodum diğer telefonlarda 800 bilmem kaç gördüğümden ama baya memnunum yani götürüyo

Hocam farklı bir forumda kullanıcılar ekran paneli ile ilgili şikayetlerini belirtmişler. Çoğunluğunda yeşilleşme problemi olduğu söyleniyor bir de pembeleşme görüldüğü belirtiliyor. Sizde böyle bir problem var mı?

Eksileri vardır illaki ama fiyatına göre görmezden gelinir. Bir amiral telefon olmadığı için normal.

22 Mart günü aldım telefonu Vatan Computer mağazasından, maalesef dün KVK teknik servise vermek zorunda kaldım. Hiçbir şekilde sıvı teması veya darbe olmadı zaten alalı 5.gün olmuşken akşamüstü birden ekran sararmaya başladı, 1 saat sonrada dokunmatik tamamen kullanılamaz hale geldi ve telefonun kilidini açamadım bile.
Değişim talep ettim ve bekliyorum.

A71 alacak arkadaşların dikkatine.

Geçmiş olsun hocam umarım istediğiniz gibi sonuçlanır.

Geçmiş olsun, durduk yere olması şaşırttı.

Teşekkürler, umarım en yakın sürede sonuçlanır. Sanırım biraz şans ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Beklemekteyim hala.
Teşekkürler, umarım en yakın sürede sonuçlanır. Sanırım biraz şans ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Beklemekteyim hala.

Değişim Samsung tarafından onaylandı ve yeni telefon verdiler.
Şu an için bir sıkıntı yok yeni aldığım telefonda.
Belki merak eden insanlar vardır diye düşündüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…