Hocam S10e boyut olarak küçük ve bataryası da benim için yetersiz.Kaldı ki batarya ömrü gitgide azalacağından uzun vade de problem yaşatabilir.Samsung alırsam sanırım a71 alacağım ama P30'un da başta garanti olmak üzere birçok artısı var ve fiyat farkına değer gibi geliyor bana.2018 yılından beri Xiaomi Mi 6 kullanıyorum zamanında 1600 liraya almıştım. Hala bataryası çok iyi, takılma donma nadiren oluyor o da depolama çok dolu olduğu için. Kamerası zamanına göre iPhone 7+ ve iPhone X arası bir seviyede çıkmıştı ve hala güzel fotoğraflar çekmemi sağlıyor. Bir sıkıntı çıkmadığı sürece 2-3 yıl daha kullanırım. Arayüzünü de çok seviyorum. Sıradaki telefonum yine Xiaomi olabilir.
Mi Note 10'a gelirsek, kamerası P30'dan çok daha iyi. İşlemci performansı da benim Mi 6 ile aynı AnTuTu v8 puanı alıyor yani 3 sene öncesinin amiral gemisi performansını veriyor ki bence yeterli hala bu performans.
P30 daha performanslı işlemci bakımından ama kamera ve batarya tarafında daha düşük.
Bir de S10e var. Hız olarak P30'dan da iyi. Kamerası da çok iyi. Mi Note 10 tercih etmeyeceksen bence S10e daha iyi olur. Mesela 3ü arasında en iyi diyafram aralığına sahip S10e.